vrijdag 15 september 2017

Serveerschaal op voet

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. De mooiste serveerschalen. Laat je inspireren door het aanbod. De nieuwste serveerschalen. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Betaalbare serveerschalen. Vind items binnen jouw budget. Korting op serveerschalen. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! De etagère zorgt voor een feestelijke presentatie.

Was dit product voor het eerste. Klassiek rond taartplateau op voet , prachtig om een taart op te serveren maar ook erg mooi voor cupcakes, petits fours, kleine hartige hapjes etc. Wit porselein, door de verlijmde voet niet geschikt voor de afwasmachine. Prachtige brocante serveerschaal op voet met een decoratie van anjers.


Komt uit frankrijk ik heb hier ook nog. In een serveerschaal kun je allerlei gerechten presenteren en serveren. Naast glazen serveerschalen heb je ze ook van bijvoorbeeld RVS, aardewerk en plastic. Voor elk gerecht is er een geschikte vorm. Zo zijn er rechthoekige serveerschalen , schalen op voet en serveerschalen met vakjes.


Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze. De schaal is gemaakt van premium porselein en het heeft een diameter van 14. In het midden is een nostalgische afbeelding te zien van een kind op een slede.


Bestel simpel jouw servies online. Glazen ijsschaal op voet cm. Serveerschaal op voet 20cm met stolp glas heeft nog geen reviews.

Wijd uitlopend schaaltje van glas. Door de ruime vorm een echte blikvanger op je (sweet-)tafel. Slaschaal € 6direct uit voorraad leverbaar! Deel uw product ervaring en plaats een review.


Deze ronde serveerschaal heeft een diameter van ca. Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak acces.


Alle serveerschalen vind je op beslist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts