woensdag 27 september 2017

Lamellenstoppen

Skiffy levert een uitgebreid assortiment benodigdheden voor buizen. Nieuw in ons assortiment: Gepolijste lamellenstoppen. Lamellenstoppen Afdekkap Ømm. Witte afdekkap met een diameter van Ømm. Wordt vooral gebruikt om de gaten van kunststof disselbakken van caravans af te dichten: O.

Deze doppen zijn zeer geschikt ter afwerking van buisconstructies, chassis en aanhangers, maar ook als pootdop of voetje voor tafels, stoelen en tuinmeubilair. Zoekt u een afwijkende maat of kleur? In principe leveren we wat. Ga terug Filter op kenmerk.


De insteekdoppen, ook wel lamellenstoppen genoem voor rechthoekige buis of koker. Zoals u ziet, wordt er op dit moment nog hard gewerkt aan de layout van de website van Bendur. De lamellenstoppen zijn gemaakt van polyethyleen in de kleur wit.


Geschikt voor buizen met een interne diameter van mm.

Meubeldoppen Rechthoekig insteek: U vindt hier een overzicht van de meest populaire afmetingen in Europese metrische maten (millimeters) en Engelse inchmaten. Zo kunt u buisconstructies, chassis en aanhangers netjes afwerken met deze zwarte doppen. Deze insteekdoppen of lamellenstoppen zijn bedoeld voor vierkante buizen of kokers. Maar ook voor stoel- en tafelpoten zijn deze kunststof doppen uitermate geschikt.


Zo voorkomt u krassen op uw vloer. Alle elektronische en technische producten koopt u via Conrad. Gratis retourneren Zakelijk bestellen met een betalingstermijn van. U heeft nog geen favorietenlijst. Maak een nieuwe favorietenlijst.


Welkom bij Fabory, de specialist op het gebied bevestigingsmaterialen en gerelateerde producten van hoge kwaliteit die u op een gemakkelijke manier bestelt. Kalf Trailers – fabrikant van boottrailers, strandkarren, trolleys en botenbokken. Insteekdoppen, ook wel lamellenstoppen genoem voor vierkante buis of koker.


Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.


Met deze cookies verzamelen we geen persoonsgegevens, ze helpen ons alleen maar om onze webshop te verbeteren.

Lees meer over Cookies in onze privacystatement. Materiaal: PE (Polyethyleen) en Vilt. Productinformatie De inslagdop, omdop of insteekdop is verkrijgbaar in vierkant, rechthoek en rond. Ze zijn voorzien van horizontale lamellen rondom voor optimale. Die kan je bij de Gamma of Praxis kopen.


RVS stelvoet: uit voorraad leverbaar inclusief productconfigurator en 3D tekeningen. U kunt op manieren zoeken in onze online catalogus. Zo vindt u altijd snel de producten die u zoekt. Fabory levert de volledige productlijn van Meubeldop rechthoekig in alle soorten maten, vormen en materialen.


Fabory: de belangrijkste leverancier van bevestigingsmaterialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts