donderdag 14 september 2017

Randloze wissellijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Ruim aanbod wissellijsten. Altijd gratis verzending en supersnel geleverd! Doe inspiratie op en bestel direct.


Snelle en Gratis levering (boven € 10).

Randloze wissellijsten voor meerdere doeleinden. Deze lijsten zonder rand zijn eenvoudig, zodat de aandacht niet wordt afgeleid van uw mooie kunstwerken of belangrijke documenten. Ook nieuw is ons assortiment zijn de randloze lijsten.


Een simpel en eenvoudig systeem dat ideaal is voor mensen die geen hoge eisen stellen aan hun inlijstingen. Een glasplaat voorzien van haken die aan hardboard zijn verbonden. Geschikt voor foto’s, diploma’s en certificaten etc. Randloos betekent dus een fotolijst zonder rand en alleen een glas voor uw afbeelding.


Het glas wordt vastgezet aan het achterboard door een aantal clips. U heeft dus gekozen voor een randloze fotolijst, ook wel randloze wissellijst genoemd.

Deze wissellijst is een leuke toevoeging aan elk interieur. U kunt uw mooiste foto’s snel en eenvoudig inlijsten. Hier kunt u randloze wissellijsten bestellen van verschillende formaten. Op deze site kunt u fotolijsten bekijken en online bestellen! Deze lijsten zijn eenvoudig te gebruiken dankzij de clipjes en veiliger dan conventionele lijsten dankzij het gebruik van hoogwaardig plexiglas.


Door het ontbreken van een omlijsting ligt alle focus bij de ingelijste afbeelding. Wissellijsten zonder rand met een MDF achterwand en plexiglas voorzetplaat. Dit maakt deze wissellijst vele malen veiliger in het gebruik. Geniet nu nog meer van uw afbeelding met een randloze wissellijst ! Ideaal om voor weinig geld uw foto of afbeelding de presentatie te geven dat het verdiend. Deze randloze fotolijsten worden veelal in ateliers en op beurzen gebruikt maar zijn ook geschikt om thuis of op kantoor te gebruiken.


Het belangrijkste is dat de glas optimaal wordt gesneden. Onze fabrikanten hebben de juiste techniek ter beschikking om een fonctioneel en zeker product te produceren zonder dat er een verwondingsgevaar is. Geschreven bij Deknudt Frames wissellijst met clips fotomaat 24xcm.


Heb twee lijsten bestel keurig verpakt geleverd. Jammer dat alleen de grote lijst opgehangen kan worden d. Bij de kleine lijst ontbreken deze. De klemmetjes zijn veel te slap om de lijst aan op te hangen.


Deze clipslijsten hebben helder glas, een mdf-rug en extra ophangers op alle formaten vanaf 30x40cm.

De MDF achterwand wordt aan het glas bevestigd met clips. Verkrijgbaar met helder glas en met antireflex glas. Het ophangen van de randloze lijst gaat makkelijk.


Bent u op zoek naar een wissellijst zonder rand? Deze randloze wissellijsten zijn ideaal voor het inlijsten van onder andere posters, certificaten en kunst. Hier onze lijstenwinkel randlozewissellijst.


Houten, Aluminium of kunststoffen in diverse maten leverbaar! Ook verkopen wij passe-partouts op maat. Aspiegel fotolijsten afwijkende maten schilderij ophangsysteem Aluminium kliklijsten schilderij met fotolijstjes materiaal voor fotolijsten zelf fotolijsten maken materiaal baklijsten schilderij lijst barok barokke lijst rail om landkaarten op te hangen passepartout met uitsnedes fotolijst systeem wissellijst.


De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts