woensdag 20 september 2017

Imago styling

Bekijk nu de mooiste styling. Voor dat ene momentje voor jezelf. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Je krijgt meer kennis en inzicht over verschillende mode stijlen. Soulstyling by Karin Frenay - De imago styliste en personal shopper die je offline en online helpt een geweldige garderobe samen te stellen. X Styling Image is als geen ander zo bewust over wat styling voor het imago kan betekenen. Je kunt ons inschakelen als stijl coach, kledingcoach, imago coach voor een kleding- en stijladvies, personal shopping of een complete metamorfose.


Daarom is imago styling voor ons belangrijk omdat je imago jou moet benadrukken. Maak hier kennis met onze stylisten.

Een imago sessie van Monique Hogenstijn geeft je gegarandeerd nieuw zicht op je eigen schoonheid en uitstraling. Want jij bent toch ook het visitekaartje van je bedrijf of de organisatie waar je voor werkt? Tijdens deze interactieve styling workshop leer je hoe jij het beste in jezelf naar boven weet te halen.


Welke kledingstukken jou laten stralen en jouw figuur goed doen uitkomen. Je leert nieuwe combinaties maken en de trends van aankomend seizoen komen ook voorbij. Ik voel me dan ook als een vis in het water als kleur en imago stylist…thuiskomen noem je dat toch? Heerlijk om mensen blij te maken met een passend imago en zo hun kleurrijke persoonlijkheid ook van buiten te laten stralen!


Daar vertel ik je hier op mijn website graag meer over…. Komt haar uitstraling overeen met wie zij werkelijk is? Of: wil ze een meer vrouwelijke-mannelijke of juist zakelijke uitstraling? Deze opleiding is uniek omdat het een combinatie is van imago styling en coaching.


Imago Styling is er voor jou! Ieder lichaam verschilt en bij ieder lichaam passen kleren. Te vaak nemen we de weg van het afslanken, maar dat is vaak niet nodig. Door persoonlijke omstandigheden wil je een nieuw vak leren, iets leuks, iets voor jezelf, iets dat je vanuit huis kunt doen, en wat verschil maakt voor anderen.


In no-time kan jouw agenda vol staan met afspraken met mensen die hunkeren naar jouw professionele advies!

Hoe zit het met jouw imago ? Werk samen met Dap- Styling aan een imago dat helemaal klopt. Wat doet imago styling met je? Onze Stylisten Blog Workshops.


Het is een leuke en leerzame ervaring om te bekijken hoe je door styling het beste van jezelf kunt laten zien. Daarbij benadruk je dat wat het mooiste is aan je lichaam! Tegelijkertijd breng je tot uitdrukking wie je bent door middel van je kleding. Per gelegenheid kun je bedenken wat je uit wilt stralen en je kleding hierop aanpassen.


We bieden ook persoonlijke styling sessies. Deelnemers krijgen tools aangereikt over hoe ze hun persoonlijke presentatie en uitstraling kunnen versterken. De duur van de persoonlijke styling sessies varieert van minuten tot uur per persoon.


Waar kan ik deze kleding vinden? Heb jij geen antwoord op deze vragen? Als een imago een grote bekendheid geniet bij een doelgroep, publiek of relatie kan dit zowel positieve als negatieve gevolgen met zich meebrengen.


Het imago wordt bepaald door verschillende factoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts