donderdag 7 september 2017

Gordijnen korting

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.

Bestel hier raamdecoratie online. Gordijnen tegen lage prijzen. Kortingsactie gordijnen op maat.


Bestel nu gordijnen op maat met maar liefst korting ! Op maat gemaakte gordijnen en raamdecoratie zijn grote aankopen. Het is belangrijk je gordijnen en raamdecoratie nauwkeurig in te meten, zodat je zeker weet dat het past en je genoeg stof koopt. Dat kan lastig zijn, omdat het inmeten verschilt per maakwijze.


In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen. Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn.

Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print. Het laten maken van gordijnen en het leggen van een vloer is regelmatig gratis dankzij de Kwantum acties. Vind je een artikel elders goedkoper, dan ontvang je het prijsverschil en krijg je korting op je volgende aankoop. Een gordijn is een stof dat vaak met de naaimachine bewerkt wordt om voor het raam te plaatsen. Hiermee kun je de lichtinval en privacy te bepalen.


Ook worden gordijnen geplaatst om sfeer te creëren in huis. De meeste gordijnen worden aan een gordijnrails gemonteerd. U kunt de gordijnen op maat of alleen de gordijnstof kopen. Naast gordijnen kunt u bij ons ook een dekbedovertrek kopen. Zo kun je altijd kiezen voor de gordijnen die passen bij jouw inrichting, zoals de kussenhoezen en de plaid op je bank.


Daardoor komen je ramen nog mooier uit. HEMA maakt niet alleen gordijnen op maat, maar heeft ook andere raamdecoratie. Kies uit een breed assortiment voor alle kamers in huis, zoals raamdecoratie in je badkamer of raamdecoratie in je woonkamer. En zit jouw gewenste maat raambekleding er niet tussen?


Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum.


Ontdek ons ruime assortiment!

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Design, Direct Van De Makers. Dankzij de zware kwaliteit is het met deze gordijnen onmogelijk om nog naar binnen of buiten te kijken. Ze zijn gemakkelijk te reinigen, krimpen, slijten en verkleuren niet en blijven netjes dankzij de kreukherstellende stof. Daarbij zijn de gordijnen isolerend en bestand tegen bacteriën en schimmels.


De trend van het moment zijn toch wel de populaire velours gordijnen (zie de Velours collectie). Tevens hebben wij een blackout stof (ideaal voor de slaapkamer). Voor elk thema hebben we een bijpassende kleur! Actie = Deze week gratis bezorgd. Tip: Meer bestellen = Meer korting (tot extra korting ). Bij INHUIS Plaza vind je een ruime keuze aan gordijnen op maat van hoge kwaliteit in verschillende stoffen en kleuren zoals: overgordijnen, verduisterende gordijnen , vitrage en inbetween gordijnen.


Alle gordijnen van INHUIS worden op maat gemaakt waardoor er altijd een passende oplossing is voor jouw ramen. Voor breedtestoffen geldt hetzelfde, maar dan gaat het om een korting € per meter. Wanneer je besluit om jouw nieuwe gordijnen via onze website te bestellen, dan profiteer je van onze vaste lage internetprijzen. Ook krijg je een vaste korting als het gewenste artikel niet online staat, maar wel in onze showroom te vinden is.


Bij een roede met losse ringen wordt het gordijn ingehaakt aan de kleinere ringetjes die vastzitten aan de ringen die om de roede zitten. Het gordijn wordt net als bij een gordijn op rails, geplooid geleverd. Als welkomstcadeau ontvang je korting op je volgende bestelling. Ook ontvang je de eerste punten gratis.


Je kunt sparen voor punten. Deze punten kun je vervolgens inwisselen voor een voucher. Met zo’n voucher, in de vorm van een HEMA kortingscode, ontvang je bijvoorbeeld €of korting op een artikel naar keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts