woensdag 13 september 2017

Roermond woonboulevard

Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak. Zoek naar woon boulevard op de nieuwe KensaQ. U vindt het eenvoudig door de borden Woonboulevard Vrijveld te volgen. De grote vestiging van Sijben kunt u nauwelijks missen.


Het lifestyle woonconcept in Nederland. Drie inspirerende woonstijlen 2.

De meubelzaak Rofra Home bevindt zich op de tweede etage van het eigentijdse winkelcentrum. Zo maak je niet alleen kennis met onze collectie maar doe je ook ideeën op voor jouw eigen interieur. Bij binnenkomst ben je meteen al verrast door de unieke opstelling van meubels. Een (woon)wereld die je meevoert in prachtig ingerichte lofts, die je inspireert met smaakvolle en vernieuwende collecties en waar je echt advies krijgt.


Zo kun je jouw woonwensen waarmaken. Bij Sijben vind je de grootste collectie (design) woon- en slaapmeubelen en keukens. Beleef Sijben in onze showrooms!


Meubelzaken liggen verspreid door de stad en op twee locaties verzameld: de meubelboulevard Vrijveld en het Retailpark plus Broekhin.

Veel meubelzaken zijn elke zondag of regelmatig op zondag geopend. Doordat trends op het gebied van keukens telkens blijven veranderen, worden onze showrooms regelmatig vernieuwd. Je kunt onze collectie showroomkeukens ook online bekijken. Omschrijving Uitermate centraal gelegen aan de woonboulevard in Maasniel bevindt zich dit multifunctioneel inzetbare.


Een industrieël interieur is dé trend van dit moment en kun je. Het grootste outlet van de Benelux heeft een groot aanbod aan winkels met designermerken, cafés en restaurants. Sijben Heerlen inspireert met het meeste van het mooiste op het gebied van modern wonen en slapen. Roermond heeft een bijzonder groot meubelaanbod.


Topcollecties van vrijwel alle toonaangevende nationale en internationale merken staan ruimtelijk gepresenteerd in een sfeervolle showroom van 5. Hiermee zijn we een van de grootste woonwinkels op de woonboulevard. Bij Woonboulevard Heerlen doe je volop wooninspiratie voor bij jou thuis op. Want met speciaalzaken voor huis en tuin is Woonboulevard Heerlen de grootste van Europa.


We zijn goed bereikbaar én je parkeert gratis voor de deur. Artikelen en kortingspercentages kunnen per filiaal verschillen. Kortingspercentages gelden niet op reeds lopende aanbiedingen en acties. De aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt, dus op=op. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over openingstijden, koopzondagen en koopavonden.


De boulevard biedt een enorm aanbod op het gebied van wonen, slapen en keukens in alle stijlen.

Aan het einde van de afslag linksaf slaan (linker rijbaan). Bij de rotonde rechtsaf slaan en vervolgens eerste afslag links. Er zijn talloze manieren om wooninspiratie op te doen.


Met stip op één staat een bezoek aan Sijben. Klik dan naar hartelust door deze inspiratiepagina’s. Vegers Meubelen Woonboulevard Heerlen.


Cookies Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts