dinsdag 12 september 2017

Opleiding tot stylist

Kies de opleiding die bij jou past! Alles weten over onze Opleidingen? Kom naar een van de Open Avonden! Subsidiemogelijkheden voor HBO! Bekijk nu de mooiste styling.

Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een schooldiploma voor Modestyling.


Cool Cat, achter de schermen als stylist bij Net werkzaam bij een couturier en zelfs bij Vogue in New York! De opleiding Fashion Stylist bestaat uit lessen. Dit is verdeeld over lesdag per week.


Het voordeel van deze modulaire opleiding tot stylist of styliste is dat je flexibel je tijd in kunt delen. Hierbij volg je mondeling onderwijs onder leiding van leerkrachten met praktische ervaring.

De lesgroepen zijn klein, hierdoor wordt je door de docent informeel en persoonlijk begeleid. Stylist worden: Opleidingen tot Stylist Wil je stylist worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen. Een Stylist heeft vaak een opleiding gevolgd op het gebied van mode, haarstyling, interieurstyling of voeding. Door deze opleiding beschikt de Stylist over voldoende kennis om aan de slag te.


Aarzel je nog of een opleiding kleur-, kleding- of imagostyling iets voor jou is? Je maakt dan kennis met onze boeiende opleidingen en je gaat ook nog eens naar huis met waardevolle kleding-en styling tips die je direct toe kunt passen! Na de nivaeu-opleiding tot stylist kun je een hbo opleiding gaan doen.


Je kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende hbo opleidingen na MBO Junior stylist : hbo Bachelor of Business Administration in Fashion en hbo CMGT, maar misschien ga je liever met producten aan de slag tijdens hbo Industrieel Product Ontwerpen. De hbo- opleiding Allround Styling leidt je op tot professional op het gebied van mode-, interieur-, food- en mediastyling. Na afronding van de opleiding ben je een expert in het signaleren van trends en het bedenken van nieuwe concepten. Wij zijn een opleidingsinstituut met een rijke traditie.


Door steeds in te spelen op de veranderingen binnen de maatschappij is de Akademie Vogue na jaar nog steeds een toonaangevend opleidingsinstituut, waar meer dan 5studenten een hoogwaardige deeltijdopleiding tot stylist of vormgever volgen. Het studieprogramma is flexibel en uitgebreid. Je bent verzot op magazines als vtwonen en krijgt geen genoeg van het inrichten van je huis.


Misschien is een opleiding tot interieurstylist dan iets voor jou. Jij schuift, past en meet met meubels, wij met opleidingen.

Waar kun je zoal op letten? Lees onze interieurstyling tips. De beroepsgerichte opleiding tot Allround Mode Styling. Leer het vak van de top uit de fashion industrie en ontwikkel jezelf tot Allround Mode Stylist met know how van alle facetten van het stylingvak. Een Hbo- opleiding voor het beroep stylist is zeker aan te raden om de arbeidskansen te vergroten, omdat modebedrijven het liefst met hoger opgeleide mensen werken.


Vooropleiding medewerker styling. De meeste scholen verwachten minimaal een Vmbo-diploma of enkele jaren havo of vwo voordat je toegelaten zal worden tot de Mbo- opleiding medewerker. Ben jij je ook wel eens rot geschrokken nadat je in een salon je wenkbrauwen had laten bijwerken?


Brow Styling is SUPER populair! Help, mijn wenkbrauwen zijn veel te dun geworden of zelfs scheef…. Van een eendaagse basiscursus tot een volledige business opleiding , waarna je jouw eigen wimperextensions bedrijf kunt gaan runnen.


Je kunt verschillende wimperopleidingen los volgen of cursussen combineren. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over een bepaalde wimperextensions cursus? Nadat je deze interieur opleiding hebt afgeron ben je een aanwinst voor (grote) woonwinkels, waar je klanten kunt adviseren bij de aanschaf van hun meubels en accessoires.


Na de opleiding tot interieurstylist weet straks als geen ander hoe je de specifieke wensen en behoeften van klanten kunt vertalen naar een uniek en passend interieur. Gedurende de lessen maak je vier portfolio opdrachten. Zo laat je zien dat je het geleerde in de praktijk kunt toepassen. Heb je deze opdrachten tot tevredenheid uitgewerkt, dan ontvang je aan het einde van de opleiding het certificaat interieurstyling. De docent prikkelt je en daagt jou uit.


Je krijgt ook vakken die niet direct met een opleiding of beroep te maken hebben, maar die je wel nodig hebt voor je diploma. Wat leer je zoal tijdens de opleiding Junior Stylist ? Je leert een trend om te zetten in een conceptvoorstel voor een modecollectie. Dan is de opleiding Junior stylist zeker iets voor jou!


Je wordt opgeleid tot assistent van de (hoofd)modeontwerper en samen met jouw team ga je kledingcollecties ontwerpen en uitwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts