vrijdag 29 september 2017

Autostickers laten maken

Kies of upload een ontwerp. Vind auto beletteren het nu op Kensaq. Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Laat autostickers maken bij Drukwerkdeal. Bestel onze scherp geprijsde auto bestickering in elk gewenste vorm en formaat.


Autostickers laten maken

Nu binnen werkdagen geleverd. Voor alle metalen delen van je auto kun je kiezen voor onze premium stickers. Plakken super goed en hebben een laminaat dat de opdruk goed beschermt. Dit kan aan de binnenkant of aan de buitenkant. Wat leuk dat je ons bezoekt!


Onze stickers plakken overal op! Of je nou op zoek bent naar letter stickers, cijfer stickers, naamstickers, logo stickers, we kunnen het allemaal. Wat is de levertijd van autostickers ? De autostickers van uw keuze hebben wij niet direct uit voorraad leverbaar. Bijna iedere sticker wordt speciaal voor u gemaakt en dat heeft even tijd nodig.


Na akkoord op de drukproef heeft u uw bestelling binnen dagen in huis. Wilt u de sticker naar uw keuze eerst in het echt zien? Bedrukte autostickers zijn een snelle manier om onderweg reclame te maken voor je bedrijf. Deze bumperstickers van Vistaprint zijn gemaakt van duurzaam vinyl en zijn weerbestendig. Uw auto stickers en reclame laten ontwerpen?


Mocht u nog niet beschikken over de juiste (logo) bestanden beschikken of wilt u hulp in het ontwerp? Ook wanneer u een gehele autoreclame wil laten ontwerpen kunt u bij ons terecht. We leveren allerlei verschillende soorten stickers en etiketten, denk aan magneetstickers en fotostickers.


Autostickers laten maken

Ook andere soorten kun je gemakkelijk online bestellen en ontwerpen. Je materiaal kiezen Geef hieronder aan welke vorm en maat je wil. Wil je stickers laten maken of laten drukken? Daarnaast maken wij gebruik van staffelkortingen. Met andere woorden: hoe meer stickers u bestel hoe hoger uw korting is.


Wij drukken stickers die u kunt gebruiken voor binnengebruik én voor buitengebruik. U heeft namelijk ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Zelf autostickers maken In het uitgebreide assortiment van Dr.


Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Mimaki printers of zeefdruk. Sticker vindt u de standaard autostickers. Wanneer u besluit om uw stickers door ons te laten maken , heeft u de keuze uit twee verschillende productievormen.


Voor het maken van autostickers hoef je niet eerst een duur ontwerpbureau in te schakelen die een ontwerp voor jou maakt. Je kunt nu zelf jouw eigen autostickers maken in de eenvoudige, maar zeer uitgebreide ontwerptool van Monsterprint. Jij bepaald helemaal zelf hoe jouw autostickers er uit komen te zien. Auto stickers en meer producten maken.


Autostickers maken kan iedereen. Wilt u uw logo ook op andere plaatsen en producten plakken? Vul onderstaand formulier in. Liever eerst een prijsopgave? Om een goed ontwerp te kunnen maken voor jouw auto maken wij gebruik van schaaltekeningen.


Vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit om de juiste afmetingen van de sticker te kunnen bepalen. Ondanks de stevige hechting laten de autostickers geen tot weinig lijmresten achter. Wel moet u de folie voldoende verhitten tijdens het verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de sticker gemakkelijker loslaat en de lijm niet op de lak achter blijft.


Van heel groot tot heel klein, bij Drukwerkdeal. Sterker nog, bij sommige stickers is het zelfs mogelijk om het formaat handmatig in te voeren. Ga je voor een rechthoekige of een ovale.


Wij zijn gesloten van december tot en met januari. In deze periode maken wij geen stickers. U kunt wel gewoon orders plaatsen.


Autostickers laten maken

Wij verwerken, produceren en versturen uw bestelling op volgorde van binnenkomst zodra wij weer aan het werk zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts