woensdag 13 september 2017

Nachtkastje meisjeskamer

Ontdek ons unieke assortiment nachtkastjes. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Nachtkastjes online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Extra opbergruimte, een leuk stukje decoratie én natuurlijk wat extra sfeer. Dat is wat een leuk nachtkastje voor een kinderkamer allemaal kan bieden. Bovendien is het heel erg handig om een nachtkastje te hebben, omdat dat ruimte biedt voor een leesboek of een leeslampje. Louis quinze model wit met bloemen. En dan de binnenkant rood met witte stippen.


Schattig brocant nachtkastje. Deze is leuk voor een jongens en meisjes kamer. Hoog antiek kastje met leuk houtsnijwerkje.

Aqua met gras en bloemen, stoer en lief tegelijk! De kleur aqua past overal leuk bij. Mooi nachtkastjes voor kinderkamers, van hout en mdf de leukste modellen v bekijk onze ruime collectie, Alles snel leverbaar, de nachtkastjes winkel voor de kinderkamer.


Het Amor meisjeskamer programma bestaat uit verschillende onderdelen. Zowel het junior- als tienerbed is verkrijgbaar in wit mdf. Verder is de Amor verkrijgbaar een tweedeurskast, en hemeldbed en bedlade, een nachtkastje in wit.


De lade onder het bed kan u gebruiken als extra slaapplaats of extra opbergruimte. Het nachtkastje is, net zoals de rest van de tienerkamer Bateau, gemaakt van hoogwaardig materiaal in een landelijke stijl. Een nachtkastje met extra opbergruimte is fijn als je veel spullen hebt. Kies je voor een dicht kastje, dan verstoffen je boeken en andere spullen niet.


Een bijzettafel kan je ook gebruiken als nachtkastje , en andersom! Plaats ‘m naast je favoriete fauteuil of zet ‘m in de hoek van de kamer met een grote plant erop. Als je aan iedere kant van het bed een nachtkastje wil plaatsen, zoek dan een kastje waarbij je de deurtjes aan beide kanten zou kunnen monteren. Zo kan je altijd makkelijk bij al je belangrijke spulletjes.


Ook voor de kinderkamer hebben we mooie nachtkastjes. Een mooi model voor de meisjeskamer is bijvoorbeeld het WOOOD Jade nachtkastje. Het voordeel van nachtkastjes is dat ze de juiste hoogte hebben ten opzichte van het bed.

Daarnaast is een nachtkastje vaak voorzien van lades of een deurtje met plankjes waardoor je er wat extra spullen in op kunt bergen. Veel mensen kiezen voor twee nachtkastjes – één aan weerszijden van het bed. En waarom zou je nachtkastjes niet afstemmen op de rest van de slaapkamerinrichting?


In zo’n fijne slaapkamer kom je gegarandeerd helemaal tot rust. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Shop bij Furnea een stijlvol design nachtkastje (of twee) De zoektocht naar de perfecte nachtkastjes gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Een prachtig nachtkastje uit de Sweety kinderkamer voor meisjes. Geweldig kindernachtkastje in het rood met wit perfect voor de meisjeskamer.


Dit nachtkastje is onderdeel van de Romance meisjes kamer. Deze kinderkamer bevat meubels in dezelfde stijl als dit nachtkastje. U kunt dan ook een kamer samenstellen die perfect bij elkaar past. Klik hier voor alle meubels uit deze kamer. Grotendeels afgewerkt in gebleekt kastanje, maar beschikken ook over leuke patronen.


De meubels zijn allemaal los verkrijgbaar. Kies een kleur en model dat bij jouw bed en slaapkamerinterieur past. Houttinten passen bij elke slaapkamerstijl, een wit of een grijs model past goed bij een moderne slaapkamer. Wil je de nachtkastjes zelf zien?


Breng dan een bezoek aan een van onze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts