dinsdag 19 september 2017

Clou beits

Clou beits

Alle soorten en kleuren Voor uur bestel morgen in huis! Van Beginner tot de Serieuze Visser. Tenco Beits tot goedkoper.


Clou beits

Het is een lichtechte waterbeits waarmee men blank hout intensief kan kleuren. Hierbij blijft de karakteristieke nerventekening van het hout bewaard. De clou beits is alleen geschikt voor nieuw of kaalgeschuurd hout. Meer of minder water kan natuurlijk ook, afhankelijk van de zuiging van het hout en de gewenste kleur intensiteit. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Beitsen : Breng de beits vol maar egaal aan met kwast, spons of dot. Na minuten de overtollige beits afnemen met kwast, spons of dot. Voorbehandeling: - Bevochtig het hout, laat het drogen en schuur het zorgvuldig (2korrelgrootte), stofvrij maken.


Beitsen : - Breng de beits vol maar egaal aan met kwast, spons of pluisvrije doek. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Beslist de laagste prijzen. Voorbehandeling: Bevochtig het hout, laat het drogen en schuur het zorgvuldig (2korrelgrootte), daarna stofvrij maken.


De meeste andere types beits bevatten een pigment, dit kan een meer of minder dekkend pigment zijn maar pigment lost nooit op. In zakjes voor liter ethanol. Vurenhout kan hiermee bijvoorbeeld de kleur van mahonie, kersen of noten krijgen.


Waterbeits is een dunne beits op waterbasis die dient om hout te kleuren. Let wel: het wordt nooit die houtsoort! Laat geen vegen na, geen overgang zichtbaar en droogt zeer snel.


Wij hebben een ruim assortiment verf, waaronder binnenbeits, met een keus uit clou. De beits is, afhankelijk van de gekozen uitvoering, oplosbaar in water óf alcohol. Kies derhalve waterbeits of alcoholbeits afhankelijk van uw toepassing.


Clou beits

Met potje kan, afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit tot liter water- of alcoholbeits worden gemaakt. Mijn vraag is ik heb een blankhouten kast en er zit niets meer op geen beits geen vernis helemaal niets is dit dan de oplossing om mijn. In diverse kleuren en houttinten. Toepassing Alleen geschikt voor nieuw of kaalgeschuurd hout. De karakteristieke tekening van het hout blijft bewaard.


Om blank onbehandeld hout op kleur te brengen is deze beits uitstekend geschikt. Geloogd grenen, antiek grenen of een eiken en mahonie kleur het is allemaal mogelijk. Vele aanbiedingen bij bol. Clou Beits koop je eenvoudig online bij bol. Watergedragen beitsen zijn verkrijgbaar in aangepaste viscositeit (naar uw wens) en in vele kleuren.


Dit omdat het elkaar dan juist niet zou bijten. Deze beitsen zijn geschikt voor diverse houtsoorten. Dat dat wel gebeurd als je gelijke producten gebruikt is mijn ervaring.


Met een terpentinegedragen beits krijgje precies wat A. Ik zou bijvoorkeur een Clou waterbeits gebruiken met een osmo hardwax afwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts