maandag 4 september 2017

Porseleinen botervloot

Boter serveren of bewaren? Neem dan eens een kijkje bij onze botervlootjes! VEGA heeft een groot aanbod! Op zoek naar glazen borden? Ontdek VEGA´s ruime assortiment.


Kies uit producten vanaf € 99.

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. De botervloot is gemaakt van het materiaal porselein en bestaat uit een botervlootschotel met een koe als deksel. De kou heeft een uniek design met een mooie witte kleur.


Mooie porseleinen botervloot. Vaatwasbestendig en hoogwaardige kwaliteit. Deze handige botervloot is ideaal voor het serveren van boter en staat sfeervol op de eettafel. Rechthoekig mini- botervlootje , porselein.


Geschikt voor de afwasmachine en magnetron.

Art deco porseleinen botervloot , gemerkt haas czjzek, schlaggenwal czechoslovakia. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Met een botervloot serveer je de boter op een gezellige manier.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Wanneer je de boter niet in de standaard verpakking wil bewaren is een botervloot een handige uitkomst. Bekijk ons unieke assortiment botervloten. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Bewaar je roomboter op kamertemperatuur in deze porseleinen botervloot. Deze vloot kan boter aan van maximaal 2gram. De porseleinen botervloot in de vorm van een vrachtcontainer zorgt ook voor een stukje originaliteit op de ontbijttafel. Bovendien is een botervloot erg handig om de boter in te bewaren.


Het levensmiddel voor op brood is op die manier goed beschermd. Daarnaast ziet een botervloot er gezelliger uit dan een plastic bakje boter of margarine. Deze botervloot is gemaakt van sterk porselein. Een botervloot is ideaal om uw roomboter op kamertemperatuur te houden. Altijd perfect smeerbare boter.


Ook kunt u een botervloot gebruiken om producten die u van geurtjes en smaakjes wilt beschermen voor gebruiken. Vergelijk goedkope Porseleinen Arzberg botervloten uit de nieuwste collectie en bestel direct de beste aanbieding!

Koop online de beste merken! Voor iedereen een voordeel. Bestel uw botervloot nu online in onze kookwebwinkel en profiteer van onze snelle levering!


Bij Cookinglife heeft u ruime keuze in diverse botervloten. U vindt hier botervloten vervaardigd van wit porselein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts