maandag 25 september 2017

Mintgroen behang babykamer

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit!


Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past! Of is er bij jullie thuis een kamertje dat helemaal klaargemaakt moet worden voor een baby’tje dat nog verwacht wordt?

Kijk dan eens naar wat we voor je hebben aan schattig behang van Woezel en Pip of ons Nijntje behang ! En zoek je liever online naar de perfecte behangetjes voor in de kinder- of babykamer ? Een aantal verschillende mintgroene lampen en natuurlijk ook een aankleedkussenhoes. Mint laat zich gemakkelijk combineren en zeker in de babykamer kun je helemaal los. Wat dacht je van mintgroen met grijs of heel schattig voor meisjes, mintgroen met roze of oud roze. De uitgebreide collectie mintgroene dekentjes zijn lekker wollig of met.


Kies bijvoorbeeld voor een behang met een print van Nijntje die het goed doet op iedere jongens- en meisjeskamer. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Behangwebshop.

Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer. Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk. Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen.


Websites die je zeker eens moet bekijken als je op zoek bent naar mintgroen behang of accessoires en meubels in deze trendkleur. De Kleine Zebra biedt een uitgebreide collectie ( mintgroene ) behangen van Ferm Living. Woonwebwinkel LIL heeft een uitgebreide collectie mingroene accessoires. Ook vind je hier mintgroene behangen van KEK Amsterdam. Hieronder vind je een aantal ontwerpen.


Wil je het eenvoudig houden, kies dan voor effen mintgroen behang. Wil je een echte blikvanger aan de muur, dan kan je ook voor behang kiezen met een leuk mintgroen patroon. Voor de kinderkamer of babykamer kan dit bijvoorbeeld een heel leuk idee zijn. Bij ESTAhome vind je het liefste en hipste behang voor je kleintje.


Met het behang uit de ESTA kindercollecties geef je de babykamer precies die warme, persoonlijke en gezellige sfeer waar je naar je op zoek bent. Vrolijke prints, zachte pasteltinten of schattig fotobehang. Je vindt het hier allemaal.


Mintgroen behang bij Behangwereld. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk het bord Babykamer mintgroen van jufz op Pinterest.

Kinderkamer Babykamer jongen in kleur mintgroen mint. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Leuk te combineren met lichtgrijs.


De kaarthanger is een leuke decoratie voor de babykamer en kinderkamer. Ga je voor effen, print of vrolijk je de kamer op met een behangrand? Bij het inrichten en klaarmaken van de babykamer is het soms best lastig om een leuk en passend behang te kiezen.


Op deze pagina vind je allerlei soorten en kleuren behang voor de baby en kinderkamer. Met ons mooie en bijzondere behang voor de babykamer en kinderkamer kun je alle kanten op. Ga voor een uniseks kamertje met wolken- of forestbehang, een meisjeskamer met flamingo- of zwanenbehang of een stoere kamer met origami play- en animals partybehang. Of loop alvast vooruit en kies een mintgroen behang met print (grafische prints zijn een van dé woontrends van dit jaar).


Gecombineerd met een witte vloer en grijze of taupe accessoires maak je je babykamer helemaal af. Accessoires voor in de babykamer. Ok, mintgroen is leuk, maar geen zin om de hele muur te verven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts