vrijdag 29 september 2017

Machine stickers

Ideaal voor op machines en gereedschap. Zoek je moeilijk te verwijderen stickers ? Of heb je een lastig te beplakken ondergrond? Gebruik machine stickers van high tack vinyl.


Machine stickers featuring millions of original designs created by independent artists.

De machine stickers zijn voor ideaal gebruik op machines , afstandsbedieningen en overige apparaten. Wat kosten machine stickers ? Omdat bijna iedere sticker maatwerk is, staan er geen prijzen op de website. De prijs wordt namelijk per product bekeken en berekend.


Bent u toch benieuwd naar de kosten van een sticker ? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze salesspecialisten berekenen graag de beste toepassing en scherpste prijs voor u.

Groot assortiment tegen scherpe prijzen. Werken met machines brengt risicoâ? Daarom is het belangrijk dat de operator op de hoogte is van de veiligheidsvoorschriften van de machine waarmee wordt gewerkt.


Door de juiste kennis en veiligheidsmiddelen worden de risicos zoveel mogelijk geminimaliseerd. Verder kan een onjuist opgestelde machine gevaar opleveren wanneer hij kantelt. Kijk goed welke sticker bij uw situatie past. Bij elke sticker staat een tabel waarin u kunt zien hoe groot de sticker moet worden, maar mocht uw beschikbare oppervlak zich hiervoor niet lenen, dan kunt u ook een kleinere (of grotere) maat kiezen.


Kijk voor veel meer stickers bij al mijn advertenties. Korting vanaf de 2de sticker ! Plaats het vel op je mat en laad deze in. Doe een snijtest om zeker te zijn dat de machine goed door het materiaal heen komt. Scan de mat in en stel de machine in op directe snede. Snij vervolgens de stickers uit en je stickervel is helemaal klaar!


Machine Learning stickers featuring millions of original designs created by independent artists. Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows.

A wide variety of sticker printing machine options are available to you, such as custom sticker , medicine. There are 64sticker printing machine suppliers, mainly located in Asia. We kunnen je helpen met het ontwerpen van deze stickers zodat de oude veiligheidsstickers vervangen kunnen worden en je weer helemaal voldoet aan de Europese norm. Denk hierbij aan ook aan de NEN stickers of ISO stickers.


Je kunt op de stickers je eigen gegevens zetten die van toepassing zijn voor de machine of heftruck waar deze op geplakt. Mooie Momenten sticker machine , ontwerp jou eigen stickers in het Silhouette software programma en print ze uit met de sticker machine van Mooie Momenten. Door het duurzame materiaal en de ijzersterke belijming blijven de machinestickers op ieder apparaat, gereedschap of. Aluminium polyester stickers kunnen worden geslit in een unieke vorm op vel, of als los geleverde stickers geleverd worden.


Stickerpoint levert stickers in allerlei formaten om uw machine , werkplek of kantoor veiliger te maken. Denk aan waarschuwingsstickers, verbodsstickers, gebodsstickers, leidingmarkering, maar ook toiletaanwijzingen, niet-roken stickers en keuringsstickers. Op die manier kunt u waarschuwen voor het gevaar dat een bepaalde machine met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld het risico op verbrijzeling.


De borden en stickers in dit gamma kunnen ook gebruikt worden om te waarschuwen voor de gevaren die het onderhoud van een machine met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld de automatische start van een machine. Maar misschien moet u snel handelen omdat deze top sticker printer machine binnenkort een van de meest populaire bestsellers wordt. Bedenk hoe jaloers je vrienden zullen zijn wanneer je hen vertelt dat je je sticker printer machine op AliExpress hebt gekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts