woensdag 13 september 2017

Umbra wandklok

Acaza, thuis in muurdecoratie. Gratis verzending vanaf €50! Heeft u een vraag over een van onze producten? Kies uit producten vanaf € 395. Deze minimalistische wandklok heeft geen wijzerplaat, maar bestaat uit losse wijzers en streepjes die de uren aangeven.


Je kunt hem zelf tegen de muur plakken, dus je bepaalt zelf het formaat.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Niemand zal de wijzerplaat missen: de punten van deze karakteristieke stervorm geven de uren aan. Zo kun je de tijd heel gemakkelijk aflezen. Tegelijkertijd zorgt deze klok met hoogwaardig verwerkt hout. Deze wandklok bestaat als het ware uit een lint van staal, dat een speelse klok vormt.


De wijzers hebben een opvallende kleur, zodat de tijd gemakkelijk af te lezen is. In de verpakking zitten templates die je kunt gebruiken om de klok mee op te hangen, je kunt zelf bepalen hoe groot je de klok maakt. Een mooi merk met nog mooiere producten!


De uren worden namelijk aangegeven door gebogen stroken die op een lint lijken!

Een stijvol ontwerp met een natuurlijke uitstraling. Fotolijsten, behang, verf en meer! Alle wandklokken vind je op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Afwerking is niet perfect maar de klok is goed afleesbaar en maakt geen enkel geluid. Ook de constante beweging van de seconde wijzer is erg mooi. Altijd al je eigen klok willen ontwerpen? Zoals de naam al verraadt, is deze wandklok geïnspireerd op een lint. Het beukenhout is gebogen als een lint en vormt op die manier deze elegante klok.


Doordat het precies twaalf keer gebogen is, kunt u de tijd ook nog eens gemakkelijk aflezen. Deze designklok is vervaardigd van hout, waardoor hij een natuurlijke uitstraling heeft. Over de designer: Alan Wisniewski. De wandklok heeft de uitstraling van een klassiek polshorloge zonder cijfers alleen dan met een moderne twist. Houten wandklok met natuurlijke uitstraling.


De index bestaat uit twaalf cijfers, die uit de witte wijzerplaat gesneden zijn. Daarnaast worden de minuten met streepjes aangeduid. Hierdoor pak je altijd de beste prijs!


Vergelijk umbra wandklokken.

Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Deze moderne klok heeft dankzij het hout een natuurlijke en tijdloze uitstraling, en past daarmee goed in ieder interieur. Doordat je deze klok zelf tegen een muur kunt plakken, kun je zelf bepalen hoe groot je hem maakt. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank. Met de mooie wandklokken van klok-zaak.


Omdat we zoveel verschillende wandklokken hebben zit er bijna altijd wel een wandklok tussen voor u die uw muur kan opfleuren na uw eigen smaak. We hebben moderne wandklokken , moderne en ouderwetse koekoeksklokken, goede regulateurklokken en mooie skeletklokken. Een klok is een onmisbare accessoire voor in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer.


Q heeft een breed assortiment wandklokken , maar ook stationsklokken, wekkers en tafelklokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts