woensdag 27 september 2017

Ruimtevaart behang

Ruimtevaart behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Het wordt verzonden in een stevige doos en wij doen er gratis lijm bij.


Ruimtevaart behang

Kijk door de ramen van een raket en zie de sterren, astronaut, sateliet en zelfs de aarde. Dit ruimtevaart behang mag op geen ruimtekamer ontbreken. Hoogwaardige kwaliteit vlies behang van 2gr. Heldere kleuren en haarscherp detail. Maak het geheel af met een nieuw dekbedovertrek en ruimtevaart muurstickers en je wilt je kamer bijna niet meer verlaten.


Speciaal voor de wat jongere ruimtevaart fans hebben we wat vrolijker ruimtevaart behang met net iets meer kleur. Zie jij al voor je hoe je ruimtevaart kinderkamer wordt? Vorige Artikel van Volgende. Als je een hele wand met fotobehang teveel of te duur vindt, dan zijn muurstickers een heel goed alternatief. Bij Kidzstijl vind je ruimte muurstickers.


Ruimtevaart behang

Met aliens, planeten en sterren. Ruimte, sterrenstelsels, raketten, planeten en hemels. Bestel online of bekijk in de showroom. Ruimtevaart behang kiezen bij kleurmijninterieur.


Bij papier heeft u een plaktafel nodig, bij vlies niet. Zowel het heelal behang , als het ruimtevaart behang is in verschillende uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Ga mee op ruimtevaart en ontdek al de planeten die we onderweg tegen kunnen komen.


Ruimtevaart behang

Product was successfully added to your shopping cart. Vlies behang zet niet uit wanneer het in aanraking komt met lijm. Info over ruimtevaart behang. Resultaten van zoekmachines!


Photowall biedt hoge kwaliteit en snelle, gratis bezorging. Kies jouw favoriet en we sturen je het zo. Op zoek naar stijlvol fotobehang? De hoogste kwaliteit, gratis verzending en snelle bezorging. Ga in je eigen kamer op ontdekkingsreis, dit behang toont niet alleen al de tot dusver bekende planeten maar zoek maar eens goed wat er nog meer te ontdekken valt op dit kleurrijke fotobehang.


Dit behang wordt geleverd in stukken waardoor je een totaal oppervlakte krijgt van 2. Vaak zijn kinderkamers niet heel groot en dan is een druk behang geen goed idee. Daarom hebben wij behang panelen ontworpen! Dit unieke behang is een grote eyecatcher, maar houdt de kinderkamer lekker ruimtelijk.


Behang panelen worden gemaakt van 2grams superkwaliteit vliesbehang en zijn daarom makkelijk aan te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts