dinsdag 12 september 2017

Steenstrips voor binnen

De robuuste look die de steenstrips baksteen creëren, brengen een positieve sfeer in huis met een natuurlijk karakter. Je hebt de keus uit steenstrips met voegen en steenstrips zonder voegen. Het allergrootste assortiment in decoratieve steenstrips.


Steeds meer mensen ontdekken onze steenstrips. De strips zijn te verkrijgen in natuursteen, baksteen en kunststeen.

Steenstrips en Houtstrips verrijken uw interieur. Met steenstrips creëert u een warme sfeer in elke ruimte, zowel binnen als buiten. Onze steenstrips zijn eenvoudig te verwerken en hiermee een ideaal doe-het-zelf product. BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats.


Of het nu om een modern of een traditioneel landhuisstijl gaat. De meest voorkomende toepassing voor steenstrips is binnen , maar steenstrips voor buiten behoren ook tot de mogelijkheden. Of je nu voor steenstrips voor binnen of buiten gaat, bij GAMMA vind je een ruim assortiment van verschillende soorten steenstrips , ook wel muurstrips genoemd.

Op zoek naar een steenstrip ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan steenstrips. Bekijk hier ons online aanbod. Laat je de steenstrips graag plaatsen door de GAMMA montageservice? Dan ben je zeker van een perfecte plaatsing.


Isolatie in combinatie met steenstrips ? Als isoleren je hoofddoel is, combineer je steenstrips altijd met binnen - of buitenmuurisolatie. Voor duidelijk advies kan je terecht in je winkel of via de chat. Deze steenstrips zijn geschikt voor binnen. Klik op een categorie hieronder. De meeste steenstrips zijn in meerdere kleuren beschikbaar.


Hout, Beton, Marmer, Of Baksteen Look. Makkelijk te bevestigen en betaalbaar. Geschikt voor binnen en buiten. Ruime keuze steenstrips met laagste prijsgarantie.

Binnen de productgroep traditionele steenstrips , kennen we nog het onderscheid tussen kunststeen en echte steen. Veel van deze soorten zijn op het moment weer erg populair geworden. In woningen, maar ook winkels en ook in de horeca worden veel van deze steenstrips ofwel muurstrips toegepast.


Daar komen interessante berichten en afbeeldingen voorbij. Veel steenstrips zijn zelfkleven zodat je ze eenvoudig kunt aanbrengen, of anders aan te brengen met kit. Trendia, úw speciaalzaak voor vloer en wand. Laat u dan helpen door een professional als TOTALStone Nederland. De steengoede producten uit ons assortiment zijn geschikt voor wand- en plafondafwerking, het creëren van specifieke decoratieve elementen en het bekleden van objecten.


Voor marmer steenstrips gebruik je geen zuur reinigers. Integendeel is bij graniet steenstrips geen probleem en kun je allesreiniger gebruiken. Sommige steenstrips zijn geschikt voor binnen én buiten. Als je steenstrips gebruikt die je zowel binnen als buiten kunt leggen, kun je van buitengevel een verlengstuk maken van je interieur.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Productbeschrijving Afmetingen B 60.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts