dinsdag 26 september 2017

Fijri interieurbouw

Fijri interieurbouw

Welkom bij FIJRI interieurbouw. Wij zijn een allround interieurbouw bedrijf gevestigd in midden Nederland. De interieurbouwers van FIJRI vervaardigen exclusieve maatwerk interieurs voor projecten in geheel Nederland.


Fijri interieurbouw

Het interieur van uw huis of uw werkomgeving is bepalend voor uw woon- en werkplezier in het dagelijks leven. Fijri Interieurbouw , Amersfoort. Gedeelten van deze pagina. Hulp voor toegankelijkheid.


Er zijn veel dingen die op maat gemaakt kunnen worden voor jouw huis, denk maar aan een keuken. Maar ook deuren, tafels, kasten, meubels en meer! Het maken van maatwerk keukens, meubels en -interieurs is onze passie en ons vak. We werken voor particuliere en zakelijke klanten. Met meer dan jaar ervaring en vakmanschap zijn zij de drijvende kracht achter het succesvolle interieurbouwbedrijf.


Inmiddels werken ze met een hecht team van acht collega’s. Schilder -en Behangbedrijf Bronkhorst Harderw. Na ruim jaar ervaring op te hebben gedaan bij diverse interieurbouwers, waagden ze de stap om hun eigen bedrijf te starten. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Zij leveren ook visalustie tekeningen en ontwerpen zelf.


Neem eens een kijkje op onze website. Zowel particulier als bedrijven. VRI interieur maakt keukens die mooi zijn om te zien, maar ook keukens die vooral erg praktisch en functioneel zijn.


Fijri interieurbouw

Hans van de Stroet heeft functies op zijn of haar profiel. Ook als een ruimte voor een keuken niet heel erg. Maatwerk interieur door FIJRI interieurbouw. Keuken Regels Keukeneetkamer Keuken Inrichting Projecten Zelfgemaakte Huisdecoratie Moderne Keukens Sweet Home Vloeren. Gerard van de Grift heeft functies op zijn of haar profiel.


Klanten krijgen altijd de hoogste kwaliteit. Het (doen) uitoefenen van een interieurbouwonderneming, waaronder vervaardigen van bedrijfsmeubels en overige meubels, het produceren van maatmeubelen en interieur-betimmeringen en alle werkzaamheden die hiermee verband houden. Amersfoort, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt.


De meest volledige site met ruim 66. Op onze bedrijfspagina vind u wat wij voor u kunnen betekenen. Rick van de Fijnegeer heeft functies op zijn of haar profiel. Build offers the ideal solutions for collaborating on successful projects, both during the tendering phase and beyond. CBM heeft ongeveer 5leden die vrijwel allemaal opereren binnen de cao.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Hoogland and. Samen gevestigd in één pand! Keukens, badkamers, inbouwkasten en meubels worden geheel op maat ontwikkeld voor elk project. Daarnaast hebben we de woonkamer opgedeeld in twee aparte ruimtes, waardoor de woning een stuk knusser is geworden.


Om de ruimtes nog meer sfeer te geven, is er een gashaard geplaatst van Bako Openhaarden uit Soest. Registratie actie Miele-inbouwapparaten. Vul hieronder uw aankoop- en persoonsgegevens in. U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met informatie over de. Na een grondige restyling door de Amersfoortse ondernemers interieurarchitect Jos Hak en FIJRI Interieurbouw is deze innovatieve en onderscheidende kapsalon uit Amersfoort-Vathorst nu weer geheel klaar voor de toekomst.


Stap dus nu binnen en ervaar het wow-effect. Het verhaal van Marja Braker is er één uit een meisjesboek. Van de Graaf Interieurbouw is met trots officieel dealer van Miele. Lees hier meer over onze samenwerking of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Fijri interieurbouw

Specialist in bijzondere meubelen. Meubels zijn te vinden in vele verschillende stijlen, maar u bent op zoek naar iets unieks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts