dinsdag 12 september 2017

Ferm living theedoek

Ferm living theedoek

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Ontdek de meest actuele collectie van Ferm Living bij de Bijenkorf. Dé Ferm Living webshop van NL.


Ferm Living heeft haar bekendheid niet alleen te danken aan het behang, maar staat ook bekend om zijn grote collectie sierkussens. Alle Ferm Living kussens zijn gemaakt van hoge kwaliteit textiel en voorzien van een grafisch ontwerp, zonder dat het schreeuwt. Elk Ferm Living kussen zal persoonlijkheid en gezelligheid geven aan je interieur.


Theedoek Blend Green van Ferm Living. Blend is een prachtige theedoek van Ferm Living. De kleur is een mix van donkergroene en off-white garens. Met franjes aan de randen.


Bekijk alle theedoeken hier. With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Deze eigentijdse theedoek bestaat uit een samenspel van een twill en jacquard weving.


De schuine lijnen van de twill weeftechniek mengen zich met levendige jacquard geweven spikkels, dit zorgt voor een prachtige glans en geeft de theedoek een luxueuze uitstraling in uw. Omschrijving van de ferm LIVING Grain Jacquard theedoek. De Grain Jacquard theedoek van het label ferm LIVING brengt nieuw leven in uw keuken. Koop Hale theedoek van Ferm Living in de Connox Shop.


Ferm living theedoek

Originele stempel korting op de vooruitbetaling dagen recht op retour! De theedoeken zijn jacquard geweven en zullen er zonder. Wat dacht u van het populaire Half Moon Behang? Een waanzinnig behang dat prachtig te combineren is met andere Ferm Living producten uit de Half Moon collectie zoals: theedoeken , opbergmanden en douchegordijnen. Bridges theedoek Maak de keukenklusjes leuker met de leuke Brigdes theedoeken van Ferm Living.


De vrolijke kussens van Ferm Living passen in ieder interieur. Dit is het Ferm Living Outline theedoek. De Outline theedoek van Ferm Living is verkrijgbaar in kleuren: zwart, grijs, blauw en mintgroen. Hij heeft een breedte van centimeter en een lengte van centimeter. Gemaakt van 1 jacquard geweven biologisch katoen.


Je kunt hem wassen op graden. Voorraad is snel en gratis geleverd. Groot aanbod Keukendoeken online. Voor 23:uur besteld is morgen al in huis.


Het grootste assortiment in beddengoed en woontextiel online: slaaptextiel. De laatste Ferm Living stukken. Ruim assortiment online bestellen!


Breng de kerstsfeer in uw keuken met de kerstdoeken van ferm LIVING. De kerstkleuren, gecombineerd met de grappige kerstbomen, stralen een goed humeur en een voor-kerststemming uit. De jacquard geweven theedoeken zijn gemaakt van 1 gecertificeerd biologisch katoen en zijn daardoor bijzonder. Zeg je ferm LIVING dan denk je direct aan de grote collectie interieur producten voor in huis. Afdrogen wordt veel leuker met deze mooie theedoeken set van Ferm Living.


Scandinavische producten in een retro modern jasje. Weet je wat nog leuker is? Ze gewoon ter decoratie op te hangen in de keuken! Afwassen doe je nu met plezier met deze mooie stempel theedoek. Geweven katoenen theedoek met het Bridges patroon van Ferm Living in grijstinten.


Ferm living theedoek

Hoewel sommige prints heel druk lijken, is het kleurgebruik rustig. In een drukke keuken komen de theedoeken wellicht minder tot hun recht dan in een wat strakkere ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts