vrijdag 1 september 2017

Kussensloop

Kussensloop

Kussen met jouw eigen ontwerp bedrukken. Altijd 1 tevredenheidsgarantie! Begin zelf je eigen T-shirt shop. Geen kosten en zonder risico! Vanaf stuks krijg je al korting.


Kussensloop

Per stuk je T-shirt ontwerpen. De kussenslopen zijn beschikbaar is veel verschillende uitvoeringen. Zo zijn er basiskleuren zoals wit, grijs en zwart, maar ook vrolijke kleuren om uit te kiezen. De kleuren veranderen regelmatig met de seizoenen, dekbedovertrekken en hoeslakens mee.


Zo heb je altijd een passende kussensloop bij je beddengoed. Check welke afmetingen je hoofdkussen heeft, zodat het kussensloop er goed omheen past. Het materiaal hangt af van je persoonlijke voorkeur. Katoen ademt goe flanel is lekker warm en katoensatijn is heerlijk zacht en soepel. Je kunt online een kussensloop kopen, daar hoef je de deur niet voor uit.


Kijk goed naar de verschillende dessins, kleuren en ontwerpen die er beschikbaar zijn. Het is bijvoorbeeld een goed idee om kussenslopen in meerdere kleuren met elkaar te combineren. WIN EEN JYSK CADEAUKAART T. Meld je nu aan voor de JYSK nieuwsbrief en ontvang iedere week de online folder, de laatste woontrends, winacties, inspiratie en scherpe aanbiedingen direct in je mailbox.


Met een nieuw kussensloop voor een kussen kun je snel en gemakkelijk een andere sfeer creëren. In de zomer een fleurige kleur, in de winter een lekker warme kleur of zachte stof. Ben je van plan je interieur te veranderen en denk je dat de kussens die je nu hebt er niet bij zullen passen? Ons ruime assortiment bevat kussenslopen in vele verschillende kleuren en van uiteenlopende materialen. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol witte kussensloop , zachte satijnen kussenslopen of een losse kussensloop in een leuke trendkleur.


Kussensloop

De slopen zijn beschikbaar in meerdere maten en zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Een goede kussensloop voelt fijn aan op de huid én past natuurlijk mooi bij de rest van jouw bedmode. Ons assortiment kussenslopen bestaat uit heerlijk zachte exemplaren van onder andere katoensatijn en katoen perkal. Wil je een extra kussensloop bestellen voor bij je nieuwe dekbedovertrek?


Wij hebben van alle dekbedovertrekken ook aparte kussenslopen. Lekker makkelijk als je graag vaker je kussenslopen wast! Bestel ze gemakkelijk online! Heel veel keus bij Beter Bed. Met een kussensloop biedt je de juiste bescherming aan je hoofdkussen.


Het mooie van een kussensloop is dat zo’n klein beetje textiel kan zorgen voor een heel ander uiterlijk. Niet alleen van het kussen, maar ook van de rest van het interieur. Een nieuwe kleur kan bijvoorbeeld heel veel impact hebben in de slaapkamer. Zoek naar kussensloop bedrukken op de nieuwe KensaQ. Ontdek ons unieke assortiment kussenslopen.


Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Cinderella satijn kussensloop (set van 2) Cinderella satijn kussensloop (set van 2) -195. Essenza Satin kussensloop. Een kussensloop plaats u direct om uw kussen, waarna u het kussensloop wat bij uw dekbedovertrek hoort daar weer overheen doet.


Wanneer u bovenmatig transpireert adviseren wij u een molton kussensloop. Deze is gemaakt van 1 geruwd katoen en een stuk dikker dan een standaard kussensloop. De molton kussensloop doet u eerst om het kussen. Alle maten kussenslopen koop je bij fijn. Dé echte originele zijden zachte satijnen kussensloop van Satin Sleepers voor glanzend haar en een gave huid!


Meer dan slechts een satijnen of zijden kussensloop. Reken voorgoed af met gespleten haarpunten, klitten, acne en rimpels. Beauty Pillow: de specialist van de zachte satijnen kussenslopen voor een goede nachtrust.


Kussensloop

Geproduceerd in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts