vrijdag 22 september 2017

Baderie 3d ontwerpen

Dan ontwerp je niet alleen je nieuwe badkamer, maar kun je deze ook direct ervaren. Dan weet je nog beter waarvoor je kiest. Kranen, tegels, materialen en indeling… er is heel wat te kiezen voor jouw ideale badkamer. Laat onderstaande badkamers of toiletten je hierbij inspireren.


Hier begint jouw badkamer.

Een badkamer die elke dag weer een glimlach op je gezicht tovert. Dat is geen droom, dat is gewoon een kwestie van nu meteen een afspraak. Tip: als je tussendoor even doorklikt naar ‘betegelen’ dan kun je vast zien wat jouw indeling wordt in 3D.


Je kunt hier heen-en-weer klikken zonder dat je ontwerp vast is. Stap 3: Ruimte betegelen Bij stap krijg je een 3D weergave en krijg je een indicatie van je toekomstige badkamer als je ook tegels kiest. Tijdens het ontwerpen adviseren wij jou graag over de mogelijke indeling, stijl, materiaal en kleur.


Je komt samen met onze specialist tot jouw eigen droombadkamer.

We laten de verschillende ontwerpen zien in een 3D animatie, zodat je een duidelijk beeld krijgt bij het ontwerp. In de showroom kun je inspiratie op doen voor je nieuwe. Ontwerp zelf je badkamer in 3D. Heb je al ideeën over de indeling van je badkamer? Met het 3D ontwerpprogramma van Bad in Beeld kan je eenvoudig starten met het ontwerpen en indelen van je nieuwe badkamer.


Start hieronder het 3D badkamerontwerpprogramma en ontwerp je eigen badkamer. Het is namelijk makkelijk in gebruik en heeft een hoop standaard elementen. Als je klaar bent met ontwerpen , kun je het ontwerp gratis opslaan. Baderie Het ontwerpprogramma van Baderie. Wil je een uitgebreide bouwtekening?


Dan zul je eerst een afspraak moeten maken in een winkel. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Ga dan direct aan de slag met onze 3D badkamer tool!


Speciaal voor je gemaakt om jouw badkamer ideeën uit te beelden of om jouw toiletruimte in te delen.

Probeer diverse combinaties, speel met tegels en doe direct nieuwe badkamerideeën op. Het grafische ontwerp in 3D geeft je meteen een realistische indruk van je badkamer of toiletruimte. Met behulp van ons online ontwerpprogramma kunt u zeer eenvoudig uw badkamer ontwerpen en zelfs in 3D bekijken. Daarnaast hoeft u niets te installeren en krijgt u direct een beeld van uw ontwerp. Heeft u vragen na aanleiding van uw eigen ontwerp ? Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer, is het belangrijk om een goed begin te maken.


Bij ons kun je daarom terecht voor het gratis laten maken van een 3D - ontwerp van jouw droombadkamer. Zo brengen we jouw wensen in beel op basis van de afmetingen van jouw badkamerruimte. Onze badkamermeesters staan dagelijks voor je klaar om van jouw idee realiteit te maken. Creativiteit en vakkennis. Met de 3D planner kan je zelf je gewenste badkamer tekenen.


Zij maken het mooiste ontwerp met de slimste indeling passend bij uw wensen. Want wij regelen alles voor u: van ontwerp tot de complete installatie van uw droombadkamer. Wanneer u uw badkamer ontwerpen mailt, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak in de showroom. U kunt de badkamer ontwerpen in millimeters, om tot op grote nauwkeurigheid precies te kunnen bepalen hoe groot de ruimte is en welke onderdelen en badkamermeubels erin passen.


Is er geen sprake van een vierkante badkamer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts