donderdag 7 september 2017

Zonnescherm verano

Zoek naar ipanema v2op de nieuwe KensaQ. Bekijk uw resultaten verano knikarmscherm bij Finecomb. De grootste collectie zonneschermen hier! Zonneschermen voor de laagste prijs.


Vind een showroom of vraag een gratis brochure aan.

De zijkappen van de rechthoekige cassette hebben een blinde bevestiging, dit zorgt voor een stijlvolle afwerking. Daarnaast zorgt een afloop in de bovenbak van het scherm ervoor dat er geen lekstrepen op ontstaan. De uitval is de maximale afstand tussen de muur en de voorlijst. Hoe groter de uitval, des te meer effect het zonnescherm heeft. Stel zelf je zonnescherm samen.


Naast de keuze uit ruim 4kleuren en patronen voor het zonneschermdoek is de omkasting leverbaar in vier standaard kleuren. Een zonnescherm , oftewel een knikarmscherm, is ideaal om je terras te voorzien van schaduw. Kies je voor een zonnescherm in standaard maten of wil je er één op maat laten maken?

Afhankelijk van de weefseldichtheid en de kleur van het doek worden zonnestralen weerkaatst, opgenomen en doorgeven zodra deze het zonwerende doek raken. Lichtere doeken bieden een minimale UV-bescherming van en donkere doeken kunnen tot wel 1 UV-bescherming bieden. Beste resultaten voor verano knikarmscherm op Finecomb.


Het zonwerende doek is volledig opgesloten in de cassette en is daardoor optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De oprolbuis wordt geheel verborgen in de cassette en is daardoor onzichtbaar. De afwerking van het zonnescherm bevat hoogwaardig aluminium en heeft een sublieme uitstraling.


Verano Knikarmscherm Ipanema V280. Dan zijn zonneschermen - ook wel knikarmschermen of terrasschermen- een goede oplossing. Je geniet van de warme zomerdagen buiten op je terras zonder oververhit te raken.


Onze zonneschermen houden niet alleen de zon tegen, maar beschermen je ook tegen zonnestralen. Niet zomaar een zonweringsbedrijf in IJsselstein - Utrecht. Zo kunnen wij maatwerk leveren tegen zéér scherpe prijzen!


Het is dan ook niet voor niets dat we met recht kunnen zeggen dat we de grootste zijn in zonwering, zonneschermen , raamdecoratie, terrasoverkappingen, glazen windschermen en rolluiken. Vraag een gratis brochure aan! In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de onderdelen van uw keuze direct online bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden zonnescherm -onderdelen toch eerst van dichtbij wilt bekijken.


U kunt hier voor een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom en onderdelenmagazijn.

Gratis uitgevoerd met een degelijke Somfy motor inclusief opbouw wandschakelaar. Een sterk en solide zonnescherm. Het is een compact cassettescherm met een slank gelijnde voorlijst en bovenkap. Tegen meerprijs leverbaar met verlichtingsprofiel, voorzien van geïntegreerde spotjes.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Elektrisch met een buismotor, voorzien van een draaischakelaar. Met een afstandbediening waarmee u uw knikarmscherm apart of met meerdere tegelijk kunt bedienen.


Uitgerust met een semi-cassette is het zonweringdoek goed beschermd en alleen aan de onderzijde zichtbaar in opgerolde toestand. Standaard geleverd met een Somfy Orea RTS motor. Zeer windvast, vanwege de slanke cassette. Zonwering Knikarmscherm V2- Rhodos.


Dit zeer degelijke knikarmscherm wat al weer ruim jaar wordt geleverd heeft zich al jaren bewezen als zonwering met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts