vrijdag 29 september 2017

Warmtewerende stof

De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Voor dames, heren en kinderen. Gratis verzending, snelle levering - Koop nu!


Bij Stoffenwinkel vindt u zonwerende stoffen online!

Scherp geprijsd en goede kwaliteit! Bestel uw zonwerende stof op Stoffenwinkel. Om te voorkomen het onaangenaam warm wordt in huis, is het belangrijk voor de juiste raamdecoratie te kiezen.


Er zijn verschillende soorten warmtewerende raamdecoratie, die helpen je huis lekker koel te houden. Bijkomend voordeel is dat je de airco minder hoeft te gebruiken, wat weer energiekosten bespaard. Dit is alleen een voeringstof!


Niet gebruiken bij off white of andere lichte kleuren, de kleur van de hoofdstof zal veranderen.

Wanneer u een lichte hoofdstof heeft adviseren we de 1 lichtdicht licht ecru. Alleen gebruiken bij extreem warme kamers! Soorten warmtewerende gordijnen. Het assortiment van SunGo Zonwering biedt u veel keuze, wanneer het aankomt op warmtewerende gordijnen: Rolgordijnen.


Door dit mechanisme en de kwalitatieve stoffen is dit gordijn niet alleen zonweren maar ook. Deze speciale stof weerkaatst efficiënt alle binnenkomende zonlicht. Je warmtewerende gordijnen houden zo de warmte van de zon tegen van bij het eerste contact. En dat is goed nieuws voor je wooncomfort, want je huis warmt veel minder snel op.


Ook de collecties rolgordijnen, verticale jaloezieën en paneelgordijnen hebben stoffen met een gemetalliseerde, parelmoer of warmtewerende coating. Deze coatings zorgen ervoor dat de warmte zo veel mogelijk wordt geweerd. Maar, als de stoffen onbeschermd buiten blijven liggen, beïnvloedt dit de levensduur van de stof.


Zonwering stof zilver, kan tegen uv stralen. Gordijnstof in veel kleuren en valt soepel. Een dunne licht doorschijnend zonwerende stof voor o. Wij hebben een grote voorraad waardoor stoffen altijd snel geleverd kunnen worden.


Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw bestelde stoffen en uw eigen creatie maken.

WARMTEWERENDE RAAMDECORATIE Warmtewerende raamdecoratie is een duurzame en energie efficiënte manier om de warmte buiten te houden in de zomer of binnen te houden in de winter. Design van gerenommeerde merken. Stoffen met warmtewering hebben een thermisch isolerende laag. Ontdek onze mogelijkheden. Zo zijn onze black outs zowel verduisterend als thermisch.


Kleurrijke stoffen voor kussentjes, duurzame gordijnstof voor raambekleding en alle fournituren die je nodig hebt. Ga voor een standaard maat of stof per meter. Deze stof kan ook makkelijk alleen als gordijn gebruikt worden.


Wel een dikke stof , zodat ie niet alsnog licht doorlaat. Wat je ook nog zou kunnen proberen is warmtewerende folie op de ramen. Onze collectie stoffen is bij uitstek geschikt voor vitrage, overgordijnen, in betweens, voile,. Verduisterende stof is ideaal licht- en warmtewerend. Ook voor buitenstoffen ben je bij Jan Sikkes aan het juiste adres.


Binnen ons assortiment van warmtewerende raamfolies onderscheiden we interieur en exterieur zonwerende folie. De exterieur folie wordt aan de buitenkant van het raam geplakt en onderscheidt zich van de interieur raamfolie door een hogere kwaliteit. Deze folie kan dan ook het beste gebruikt worden als isolerende raamfolie.


Bedenk hierbij dat de breedte van de stof in alle gevallen mm smaller is dan uw bestelmaat. Zorg dat de totale oppervlakte van deze zonwering niet groter is dan m daar ze anders buiten de garantie vallen. Materiaal verduisterend rolgordijn.


De stof van dit verduisterend rolgordijn is van 1 polyester met een gemetalliseerde achterkant. Op zoek naar zonwerende gordijnen? Eenvoudig kiezen, bestellen en je kunt heel snel thuis van je nieuwe.


Hallo,Vorig jaar hadden we veel last van de warmte boven, ik ben zelfs nachten in de woonkamer gaan slapen omdat ik het boven echt niet vol kon houden. Met zonwerende raamfolie kunt u een groot deel van deze problemen oplossen. Deze zonwerende raamfolie voorkomt hinder van de zon. Deze glasfolie kan wel tot zonnewarmte verminderen en is daardoor tevens warmtewerend en uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen.


Is zonwerende raamfolie doorzichtig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts