dinsdag 7 november 2017

Folie autoruit

Zoek naar auto ruit op de nieuwe KensaQ. Vind gebruikte Autoruit gratis en snel via Onderdelenzoeker. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken. Door het blinderen van uw autoruiten met zonwerende folie , houdt u UV straling tegen. Zo blijft uw interieur langer mooi.


Door de folie wordt uw auto sneller warm of koel.

Hiermee bespaart u brandstof en verlengt u de levensduur van uw airco en verwarming. Zelf je autoruiten blinderen? Koop nu een rol tintfolie voordelig online!


Vandaag je auto folie bestellen, morgen in huis! Bij Luna Glass Tinting bent u aan het goede adres voor het tinten en blinderen van uw autoramen. Tevens voorzien we altijd in betrouwbaar advies op maat!


Deze raamfolie brengt u aan de binnenkant van uw autoruiten aan. Anti-inbraakfolie is een transparante raamfolie.

Bij het geval van een gebroken ruit zal het interieur van uw auto glasvrij blijven. Autoraamfolie is een kwalitatieve folie die uit meerdere lagen bestaat die op de ruit van de auto aan de binnenkant wordt geplakt. Voor het monteren van autoraamfolie bestaan er verschillende methodes.


Bij De Ramentinter kiezen we voor de enige juiste werkwijze. Allereerst monteren wij de folie in een stofvrije ruimte. Autoruiten blinderen is het beplakken van autoruiten met een speciale folie die ervoor zorgt dat autoruiten o. Zonwerende folie van je autoruit verwijderen. Alle zonwerende folie verslechtert met de jaren, en moet op een gegeven moment worden vervangen.


Autoruiten mogen geen folie of coating hebben die het doorlaten van licht te sterk vermindert. De politie kan er een boete voor geven of uw rijbewijs. Autoraam folie via onze webshop is zeer eenvoudig online te bestellen. Wij zijn al jarenlang de groothandel voor de zakelijke autoraam folie markt in binnen- en buitenland.


Bedrijven kopen hun autoraam folie groots in via onze webshop. Auto raamfolie Goedkoop uw autoramen beplakken met auto raamfolie? Wij verkopen Suntek raamfolie met een breedte van 76cm in diverse percentages.


Laat je inspireren op onze website! Drogen van de geplakte autoruiten Drogen is de volgende stap. Om dit proces te versnellen, plaatsen we de autoruiten in een speciale droogruimte.

Hierdoor kan men de ruiten na een circa minuten terug plaatsen op originele wijze. Afwerking Hier werken we de ruit af doormiddel van met een speciaal scherp mes, de folie rondom het raam af te. Het blijkt dat bijna alle autoruiten in de fabriek al een coating hebben gekregen.


De lichtdoorlatendheid vermindert hierdoor nog meer. We verwarmen deze hoogwaardige, kwalitatieve polyesterfolie tot die de juiste vorm heeft en brengen die vervolgens met applicatievloeistof op uw autoruit aan. Het is dan al snel lager dan de toegelaten.


Uw auto ziet er al beter uit vanaf slechts €45!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts