donderdag 16 november 2017

Kaarsen diameter 4 cm

Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Kies uit 1producten vanaf € 95. Set van stuks colourchanging LED- kaarsen Met 6-uurs timer en afstandsbediening (incl. batterij) Hoogtes: 7. Hij is ongeveer 4gram en brand circa uur.


Onze stompkaarsen worden gegoten in mallen van gerecycled pvc buis. We kunnen ze in vele lengtes maken.

Zit jou kleur of lengte er niet bij? Deze kaarsen zijn in vele kleuren bestellen via het contactformulier. Met diverse kaarsen op een dienblad creëer je eenvoudig een elegante decoratie op tafel. Denk hierbij eens aan de kaarsen van Bolsius, door hun lange branduren kan je extra lang van de sfeer genieten. Ook kan je de kaarsen combineren met één van de kandelaars uit ons assortiment.


Liever geurvrije kaarsen ? De zilveren waxinelichthouder is gemaakt door onze zilversmi de voet is gevuld met kunsthars. De waxinelichthouder is zeer geschikt om rondom te laten gravere. Al onze handvormkaarsen zijn vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen.


Onze kaarsen zijn door en door gekleurd en voorzien van een juist afgestemde lont. Vebeka kaarsen zijn vervaardigd uit zuivere paraffine. Geef je huis een gezellig sfeertje met onze kaarsen en kandelaars. De Gouda Menorah kaarsen , ook wel Chanoeka kaarsen genoem zijn vervaardigd van 1 stearine. Vulling met vloeibare was voor kaars met doorsnede cm.


De brandduur is afhankelijk van de grootte van de vlam.

Drijvertjes en lontjes voor in de lampolie glaasjes. GOUDA GOTISCHE KAARS STUKS. Een kaarsje aan in huis is heel gezellig. Of het nu theelichtjes zijn in een mooi houdertje of chique kaarsen in een kandelaar op tafel.


Ook zijn er geurkaarsen die lang branden en langzaam een heerlijke geur afgeven in huis. Klik op de bolsius kaarsen en u kunt een keuze maken uit het grootste bolsius assortiment online. Kaarslicht zorgt voor sfeer. Bij Blokker vind je een ruime collectie kaarsen voor in heel het huis.


Zet bijvoorbeeld kaarsen in de woonkamer om er elke avond warm en knus er bij te zitten. Verder kun je ook de slaapkamer inrichten met een aantal sierlijke kaarsen. Horecakaars levert een compleet assortiment van kaarsen die bestemd zijn voor de Horeca, maar die door iedereen besteld kunnen worden.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts