donderdag 23 november 2017

Teak kast modern

Ontdek Onze Meubel Collectie Online. Opbergruimte kan ook stijlvol zijn. Bekijk onze collectie op Made. Specialistisch advies nodig? Bestel nu bij onze webshops! Modern kast prijzen vergelijken.

Teak kasten zijn gemakkelijk te combineren met andere stijlen en meubelstukken. Een teak kast brengt sfeer in uw huis. Daarnaast is een teak kast zeer duurzaam. Teak hout is erg sterk en kan jarenlang meegaan. Verschillende soorten teak kasten.


Bij Indoteak vindt u verschillende soorten teak kasten. Wij hebben zowel moderne , strak afgewerkte. Vind de teak kast waar je naar op zoek bent bij Teakhuis. Ons aanbod in kasten is erg divers.

We geven je daarom een overzicht van alle kasten die je bij ons kunt vinden. Een dressoir is een mooie aankleding van je woonkamer. Deze boekenkast is strak uitgevoerd en past uitstekend in een modern interieur.


De landelijke teak kast wordt dikwijls uitgevoerd in oud teakhout of geborsteld oud teak. Het oude teak geeft een luxe uitstraling en heeft karakter doordat het verschillende levenscycli ervaren heeft. Voor de moderne teak kast wordt dikwijls glad onbehandeld teak gebruikt waardoor het teak meubel een strakke uitstraling krijgt. Mede doordat de kast gemiddeld langer mee gaat dan een bank of eetkamerstoelen is de keuze van de kast belangrijk. En je valt niet alleen voor de sfeer en uitstraling van de kast , het praktische gebruik van de kast is ook erg belangrijk.


Winkelkasten zijn verkrijgbaar met schuifdeuren of draaideuren. Puur natuur en onderhoud vriendelijk. Ons complete assortiment teak kasten zijn altijd gemaakt van 1 massief teakhout, dus nooit voorzien van triplex, meubelplaat of fineer.


Afhankelijk van de collectie wordt voor onze teak kasten plantage teak dan wel gerecycled teak gebruikt. Koop en verkoop teak kast modern eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Het Teakmagazijn, dé showroom met Teakmeubelen! Tot goedkoper dan elders! Koloniaal, Recycle Landelijk teak : wij leveren uw droom meubel! Laat je inspireren door OTTO.

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Bij Souren Furniture bent u aan het juiste adres als u opzoek bent naar een teak kast ! Zoals al onze meubelen is ook deze kast handmatig gemaakt van oud gerecycled teakhout. Dit tv meubel is op maat gemaakt, een goed voorbeeld van teak op maat.


De fabriek waar deze kast uitkomt gebruikt uitsluitend de beste kwaliteit teak. Het voordeel van het oude teakhout is dat het op een natuurlijke manier heeft kunnen drogen, hierdoor is de kans op krimpscheuren een stuk minder. De moderne schuifdeur teakkast Groningen heeft rails waar de deuren op geleiden, hierdoor gaan de deuren gemakkelijk open. Voor meer moderne dressoirs kijk op onze site. Wij leveren super kwaliteit teak meubelen tegen de laagste.


Als het hout ook nog eens goed is onderhouden met olie kan het heel lastig zijn om hier een verflaag op aan te brengen. Teak is namelijk van nature een vettige houtsoort. Onbehandeld teakhout dat een beetje oud is, is het makkelijkst te verven.


Door grote voorraad zijn de meeste producten direct leverbaar. TEAKheeft een ruim assortiment witte kasten , teak kasten , teakhouten tafels, stoelen en andere meubelen. Ten slotte kan dit opgedeeld worden in een ruime keuze buffetkasten en vitrinekasten in wit of teak , dressoirs, Tv-meubels, teak eettafels, stoelen, tuinmeubelen en meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts