donderdag 23 november 2017

Coating autolak

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Er is speciale nano coating op de markt die de onderdelen van een fiets beschermt tegen corrosie, vocht en zuren. Dit maakt het effectief voor diverse voertuigen én toepassingen in de automotive coating industrie.


U kunt er daarnaast voor kiezen om uw auto te beschermen met glascoating of keramische coating. K autolak op kleur gemaakt in blik. Nano Coating en nano vloeistof autolak Een materiaal of ondergrond met daarop een nano coating stoot water, olie en ander vuil gemakkelijk en snel af.

De materialen hebben anti-statische eigenschappen en beschermen tegen ultra violet stralen, chemische- en biologische schade. Deze coating is bestand tegen hoge temperaturen, olie, vet, diesel en benzine. De onzichtbare auto onderdelen worden vaak met poedercoating op basis van epoxy afgewerkt. Textiel en stoelbekleding krijgt vaak een behandeling met een vuil- en waterafstotende coating.


Het is een lak bescherming zoals geen andere op de markt, en is baanbrekend door de siliciumdioxide (SiO₂) technologie. Glas coating voor uw autolak is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van autobescherming. Uw auto beschermen tegen strooizout, UV stralen en insecten? Autolak is best fragiel, voordat je het weet zit er een kras op je auto, en dat wil je natuurlijk niet.


Gelukkig kun je dit deels voorkomen door er een coating voor autolak op de auto aan te laten brengen.

Een nano coating werkt als een soort van extra beschermlaag over de autolak die dus voorkomt dat de autolak beschadigd raakt. Verkrijgbaar in sprayvorm en vloeistofkits (particulier), verwerkt in het glas (fabricage), of vloeibaar (garage). De lak van uw auto staat continu bloot aan agressieve invloeden van buitenaf: pekel, Uv-straling, biologisch en chemisch vuil, etc. Voor een optimale bescherming van de lak is een speciale coating nodig.


Een dubbele glascoating beschermt zelfs nog. In tegenstelling tot wax- of nanocoatings geeft onze glascoating een zeer langdurige bescherming. Coatings na het productieproces “aftermarket coatings ” en reparatie coatings. Auto coating in het productieproces: auto lak beschermd uw voertuig Wanneer het voertuig is uitgekleed tot op het bot, is het een verzameling verschillende onderdelen en materialen, elk met zijn eigen behoeften en eisen op het gebied van coating. CL Coatings is uw allround verfspecialist en betrouwbare partner voor hoogwaardige en duurzame lakken, autolakken en laksystemen voor professioneel gebruik.


U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide collectie coatings in iedere denkbare kleur en non-paint materialen van toonaangevende leveranciers. Hier is dus geen sprake van een extra laag, maar wordt het onderdeel van de autolak. Wilt u meer weten over onze complete automotive coatings , klik dan hier.


Dé innovatie op het gebied van autolak bescherming is lakverzegeling in de vorm van een keramische glascoating. Wij bieden lakverzegeling op basis van een keramische glas coating van het merk “Gyeon Quartz” aangebracht in onze zeer professionele detailing studio in Gemert, Noord Brabant. Een keramische coating is de beste bescherming van de autolak. Het coaten beschermt tegen UV-straling, regen en steenslag. Dat verdient uw auto toch ook?


In principe zijn de glas coating en keramische coating beiden een keramische coating , deze zijn in essentie beiden gemaakt van hetzelfde bestandsdeel als glas. Het verschil wat er echter in zit is dat de glascoating gebruik maakt van andere oplosmiddelen en meer verdund is dan keramische coating.

Keramische coating is minder vloeibaar. Daarbij zijn de coatings ook geschikt voor de vloeren in de woon- en slaapkamers, het terras buiten in de tuin, klinkers en tegels. Epoxy vloercoating is een 2K vloerverf dat bestaat uit de epoxy coating in RAL-kleur en verharder! Van Amsterdam tot Groningen en van Limburg tot Frieslan wij helpen iedereen!


Wij verbinden uw coating en verf vraag met ervaren coatingspecialisten, fabrikanten en leveranciers. Totaal leverancier van lakken en coatings voor professioneel gebruik. Lakken en coatings , Non-paint, Logistiek en voorraadbeheer en Training en advies.


In deze tijd is het belangrijk om ook eens naar uw inkopen te kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts