dinsdag 14 november 2017

Behang botanisch

Behang botanisch

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Bekijk de Bestsellers bij Behangkoopjes. Gratis verzenden vanaf €50! Botanisch behang : onze favorieten.


Behang botanisch

Groene accessoires, veel planten en een vleugje tropisch: dat zijn kenmerken van de botanische woonsfeer. Je maakt het plaatje helemaal af door ook je wanden in een botanisch jasje te steken. Wij selecteerden voor jou ons favoriete, botanische behang. Grote behangpatronen van planten en bladeren is dé nieuw trend voor je interieur. Bloemen behang fleurt direct je interieur op, of het nu een grote artistieke print is of een kleine subtiele bloemenprint.


In onze bloemen behang collectie bevinden zich zowel behangen met felle kleuren en ook behangpapier met wat meer neutralere tinten. Je haalt de natuur in huis met bijvoorbeeld botanisch vliesbehang, botanische prenten en botanische fotobehang. Combineer naar hartelust met de mooiste uni behangkleuren.


Behang botanisch

Dit botanisch behang leveren we dus supersnel (meestal de volgende dag) en op dit behang in natuurstijl geven we nog extra korting ook! Patroon behang en bloemen behang geven keer op keer een fleurige aanblik in uw kamers en vertrekken. Haal buiten naar binnen met botanische prints op de muur. Denk hierbij aan grote bladeren en bloemen. Of bezoek één van onze winkels.


Vind hier alle deals in National! Ons behang , fotobehang, muurstickers en prints op hout zijn ontworpen met ziel en zaligheid. Style de kinderkamer en babykamer met deze unieke muurdecoraties. Wij stelden speciaal voor u deze categorie samen.


U vind hierin merken als Eijffinger, Dutch en Voca. Ontdek de kracht van de natuur met botanisch behang. De weelderige bladeren, rijke texturen en fantastische groentinten brengen je wanden tot leven. Varens, cactussen, palmbladen en bananenplanten: er zijn bijna te veel schitterende prints om uit te kiezen. Ik koos voor een hele toffe botanische print.


Je kunt op vele manieren een urban jungle in huis creëren, behang is daar eentje van! Het behang van Murals Wallpaper geeft een botanische uitstraling aan onze woonkamer. Precies waar ik naar op zoek was.


Jungle behang afhalen of laten bezorgen. Deze soorten junglebehang en botanisch behang hebben we in voorraad. Is het hele behangproces soms een beetje overweldigend? Laat Roobol dan een deel van de zorgen uit handen nemen.


Tijdens je bestelling kun je aangeven dat je het behang thuisbezorgd wil hebben. Met een botanisch behang haal je in een keer de natuur in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts