dinsdag 7 november 2017

Tienerkamer stoer

Tienerkamers van alle merken op beslist. Altijd de beste deal voor jou. Meerdere aanbieders online. Shop direct online op beslist. Grootste aanbod tienerkamers.


Een tienerkamer mag natuurlijk niet te kinderachtig zijn, maar moet toch ook iets gezelligs hebben.

En, voldoende ruimte om te kunnen studeren. Belangrijk is eerst te kiezen voor een stijl. Houdt jouw tienerzoon van vrolijke kleuren, dan is dat een mooi uitgangspunt voor zijn kamer. Eén waar ze kunnen relaxen met vrienden, huiswerk kunnen maken en lekker kunnen slapen. De kamer mag absoluut niet te kinderachtig zijn.


Hier geven we je inspiratie om een stoere tienerkamer in te richten. Een goede basis voor een tienerkamer is een mooi groot bed. Als je de ruimte hebt en je zoon of dochter droomt van een groot tweepersoons be dan vind je mooie en betaalbare exemplaren bij Leen Bakker.

Kan hij over een aantal jaar mooi mee naar de studentenkamer. Jeeej het heeft even geduurd maar eindelijk kan ik jullie de nieuwe slaapkamer van mijn jongens laten zien! Van kinderkamer naar stoere tienerkamer inclusief een zelfgemaakte roomdivider!


Het is zo tof geworden (al zeg ik het zelf. #128578; ) Benieuwd wat jullie ervan vinden! Een grote fotowand die nog steeds niet verveeld en past bij een stoere tienerkamer. Toch mocht de kamer iets meer een tienerkamer worden.


We zijn met de meubels gaan schuiven, Koen wist precies wat hij wou. Zijn bed en bureau moesten op een andere plek en hij wou een lekkere chill-plek maken. Als je meer van stoere materialen houdt, bekijk dan het artikel over een industriële tienerkamer eens. Hout en metaal stralen iets ruigs uit en is perfect voor een jongenskamer! Met behang geef je een slaapkamer binnen no time een andere uitstraling.


Voor elke tienerkamer stijl is op het web mooi behang te vinden. Maar waar haal je inspiratie voor een stoere jongenskamer vandaan? Mister Bed bied een ruim aanbod aan voor complete tienerkamers in verschillende stijlen.


Jongenskamer met een hobby als thema Heeft jouw zoon als hobby skateboarding en houdt hij van skeelers? Dan is de STREET serie te gek, een complete tienerkamer met een gave stijl. Mister Bed heeft een ruim assortiment aan complete tienerkamers in verschillende stijlen voor jongens, meisjes of geschikt voor allebei.


De LARA serie bijvoorbeeld voor tienerkamers die wit, strak en modern zijn.

Of heb je de voorkeur voor iets speelser en stoerder ? Met de JOJO 5-delige tienerkamer heb je in één klap de perfecte tienerkamer. Hiermee krijg je zeker een stoere jongens tienerkamer. Ook het massief grenen bed Max in onze vtwonenshop past perfect bij dit kleurpalet. Studeerkamer jongens tienerkamer. Een goed bureau en een compleet ingerichte studeerplek mag niet ontbreken in de tienerkamer.


De grootste collectie tienerkamers online! Dit stoer handgemaakt massief houten bureau bed voor de tienerkamer , kan dan uitkomst bieden. Uw kind zal met plezier aan het huiswerk beginnen en het is natuurlijk ook een super plek voor de hobby van uw kind.


Trouwens, we hebben dit bureau bed ook voor een krap behuisde student medicijnen mogen maken. Zeer strakke moderne vormgeving typeert deze stoere tienerkamer. Gebruik van antracietkleurig metaal, gecombineerd met blank eikenkleur en pasteltinten. In de kastfronten een imitatie beton met vlekken, de ultieme industrial style.


Zoekt u tips om een saaie jongenskamer om te toveren tot een stoer mannenparadijs om met vrienden te chillen? Met de voorbeelden en tips op deze pagina richt u in een handomdraai een stoere jongenskamer in. Stoere tienerkamer inrichten. Handig als uw zoon niet langer een kind is, maar een stoere puber wordt.


Bij jonge kinderen willen jongens vaker een stoere kamer. Meisjes houden vaker van roze of andere kleuren. Creëer een kamer waar je zoon of dochter blij van worden en zij heerlijk kunnen spelen, dromen of zich veilig terug kunnen trekken.


U kunt op deze pagina al onze complete jongenskamers en complete meisjeskamers vinden. Een stoere jongenskamer voor uw zoontje is geweldig voor zijn beleving. Zowel slapen als spelen is pret in een kamer die helemaal voor jongens is bedacht. Zo kan hij in plaats van in een bed in een coole boomhut slapen, of heeft hij een enorme afbeelding van een vrolijk vliegtuig op zijn bed. Natuurlijk werd de kamer aangekleed met wat groen, want dat vind ik gezellig staan.


En cactussen passen wel op een stoere tienerkamer , toch? Bij Kwantum vond mijn moeder een stoere schedel voor op het peg-board en van PosterJunkie kreeg ik een toffe poster van een leeuw. Noah was blij verrast met zijn stoere kamer. De trapeze is een grote hit. Je kunt zelfs eigen kleurpanelen kiezen: bedfrontjes en bedtenten die helemaal passen bij jouw wensen en die van je kind en in een bepaald thema.


Denk aan een stoer piratenthema voor een jongenskamer of een prinsessenthema voor een meisjeskamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts