woensdag 22 november 2017

Toiletbril met douche

Standaard met lage instap. Onze inloopdouches zijn alleen van de beste merken. Grote keuze in elke prijsklasse. Een bidetsysteem is dus eigenlijk een wc en bidet ineen, een wc bril met sproeier of toiletbril met een watersproeier.


Bestel Online Of Bezoek De Showroom!

Op deze pagina leggen we deze verschillen tussen ieder type bidet toilet bril graag aan u uit. We hebben zowel goedkope douche -wc’s alsmede luxere bidet toilet modellen. Maar het kan voorkomen dat uw merk er niet bijzit.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Een van de toiletbrillen bestellen en daar zo snel mogelijk gebruik van maken?

We gaan met uw bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat we die snel in orde maken. Een Softclose toiletbril is zo ontworpen dat u de toiletzitting niet hard naar beneden kunt klappen. Zo voorkomt u dat er door de harde impact zomaar scheuren in de toiletbril ontstaan. Van verschillende merken is er bovendien een Softclose toiletbril met een quick release systeem beschikbaar. Tegenwoordig zijn de wc’s met bidet zeer elegant en strak qua design.


De toiletpot stroomt nu door naar de badkamer qua design en daarom wordt er ook meer tijd aan besteedt aan het kiezen van een elegante toiletpot met bidet en toiletmeubel. Bekijk nu de toiletpot met sproeier ook wel toiletpot met bidet genoemd. De douche WC is voorzien van diverse handige functies en tools die de hygiëne van het reinigen waarborgen. Er bestaan soorten toiletten met onderdouche en droger: Losse zittingen met een douche en droger die op een toiletpot passen. Deze zijn goedkoper en geschikt voor tijdelijk gebruik.


Speciale toiletpot met ingebouwde douche en droger. Inloopdouches in elke prijsklasse. Nu tijdelijk met gratis Grohe doucheset t. Slimme badkameroplossingen voor senioren.


De grootste collectie douches vind je hier! Kwaliteitsmerken voor een kleine Prijs!

De ontwikkelaars van TRIPEL B hebben dé oplossing bedacht voor hygiënisch toiletgebruik. TRIPEL B is een gemakkelijk te monteren toiletbril met ingebouwde douche en föhn. Douches tegen de laagste prijzen. Doormiddel van één knop, die op de zitting van TRIPEL B is gemonteer is het apparaat zeer gemakkelijk te bedienen.


Compact design Direct en continu warmwater Anale en vaginale douche Pulserende waskop Massage Verwarmde zitting Geurverdrijver Instelbaar voor kinderen Energie besparend Afstandsbediening Passend op bijna elk (bestaand) toilet De onderstaande prijs is incl. WC bril met ingebouwde douche van Blooming en oscillerende sproeikop bubble wash en met verwarmde zitting. Instelbare waterdruk systeem van Blooming.


Toiletbril of wc bril bestellen. Sommige douchewc’s zijn zelfs met een afstandsbediening aan te sturen. Past een douchewc toiletbril bij mij?


Een douchewc past ook in jouw moderne badkamer of toiletruimte! En met behulp van een douchewc toiletbril kun je jouw huidige toilet eenvoudig omvormen tot een luxe toilet. Een föhn, die ook nog eens in temperatuur te verstellen is, droogt na.


Papier in een douche WC is dus overbodig. U vervangt de reguliere toiletbril door de Bidetbril. De wateraansluiting kan worden gemaakt met een T-stuk dat geplaatst wordt op de wateraansluiting naar uw stortbak. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, zoals kunststof en hout, en verschillende kleuren.


Zorg er ook voor dat je de hartafstand van je toiletbril (de afstand tussen de scharniergaten in je toiletpot) en de toiletvorm goed kiest, dan ben je zeker dat de toiletbril op je toiletpot gemonteerd kan worden. Met warm water en warmelucht zorgt dit type wc voor een grondigere reiniging dan alleen toiletpapier. De werking van de bril is volledig aan de wensen van de gebruiker aan te passen dankzij slimme programma’s en functies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts