dinsdag 28 november 2017

Horeca lampen

Opzoek naar bar inrichting? Op zoek naar terrasmeubilair? Ga goed het seizoen in, bestel nu! VEGA heeft een breed assortiment! Gratis retour en levering aan huis!

Bestel Lampen online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Duizenden lampen op voorraad. LED hanglampen in horeca gelegenheden.


Naast het visuele van de vorm, materiaal en kleur van de lampen is de techniek ook belangrijk. Sfeer en beleving speelt een hoofdrol in de horeca. Het realiseren van sfeervolle verlichting voor uw horeca interieur is geen kwestie van “even” enkele lampen kopen en ophangen.


De verlichting moet een eenheid zijn met het interieur van uw café, restaurant, hotel of verenigingsgebouw.

Horeca verlichting die uw gasten verwelkomt en de optimale sfeer creëert in uw hotel of restaurant. Advies over horeca verlichting Nieuwsgierig geworden naar onze gehele collectie horeca verlichting? Maak dan eens een afspraak met één van de Kaja verlichtingsspecialisten. Wij helpen u graag met een slim verlichtingsplan die helemaal bij uw horecagelegenheid past. Bekijk onze collectie online.


Warmhoud lampen bestelt u gemakkelijk en voor de laagste prijs bij Horeca. Breed aanbod wandlampen, hanglampen, lichtbronnen en staande lampen. In de horeca is verlichting van groot belang voor het neerzetten van de juiste sfeer. Te felle of te zwakke verlichting zorgt ervoor dat klanten zich minder op hun gemak voelen. Maar juist wanneer gasten zich welkom en prettig voelen, zullen ze het meest genieten van de gehele ervaring.


Het uitzoeken van passende lampen voor uw horeca interieur is niet een kwestie van even snel wat lampen uitzoeken en ophangen. Horeca -verlichting is namelijk in grote mate bepalend voor de sfeer in uw horeca -onderneming. De juiste lampen vormen een essentieel onderdeel van uw interieur. Lampen geven sfeer aan uw gastronomie - bestel nu online - snel geleverd! Neem contact met ons op en maak direct een afspraak voor de korte termijn levering.


Vega Direct heeft een groot aanbod! Bent u naast barkrukken ook met spoed op zoek naar ander horeca meubilair, neem dan een kijkje tussen de rest van ons horeca meubilair.

Horeca lampen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij horeca lampen zijn er legio mogelijkheden, de vele soorten lampen en de verschillende lichtarmaturen. Hanglampen zijn in de horeca erg beken maar ook licht dat is verwerkt in het plafond behoort tot de mogelijkheden.


Het is slechts een greep uit het aanbod van INlicht. Bij ons de firma amelias vindt u een zeer uitgebreide collectie interieurverlichting, lampen op maat,. Wij hebben een breed assortiment bestaande uit hanglampen, tafellampen, vloerlampen, wandlampen en plafondlampen. De verlichting van Labelwise is in meerdere stijlen beschikbaar, zo biedt Labelwise onder andere industriële lampen , vintage lampen en retrolampen. Alle lampen zijn voorzien van LED lichtbronnen.


Voorkom dit door net genoeg lampen te plaatsen in uw restaurant of bar. Zo kunnen gasten de menukaart en het eten goed zien, zonder dat het de sfeer in de weg staat. Lampen die een mooie warm-witte gloed verspreiden zijn ideaal voor het creëren van een gezellige uitstraling. Van decoratieve lampen tot wandlampen, tuinpadverlichting en Smart Home lampen met een directe lijn naar de zon, in onze shop is bijna alles verkrijgbaar.


Tip: Lampen op zonne-energie worden best geplaatst op een plek waar ze van veel zon kunnen genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts