vrijdag 10 november 2017

Riviera maison glazen kandelaar

Kies uit producten vanaf € 150. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Door de juiste balans hierin te vinden kunnen de verschillende houten en glazen kandelaars of de aluminium modellen mooi bijdragen aan de sfeer en uitstraling van uw interieur.


Een nieuwe kandelaar kopen is eenvoudig: dat kan gewoon online bij ons in de webshop. Kandelaars kopen of bestellen.

Wellicht bent u op zoek naar een houten kandelaar , zilveren kandelaar of metalen kandelaar ? Bekijk zelf welke kandelaar of kaarshouder het beste bij uw interieur past. Rivièra Maison heeft deze soorten allemaal in het assortiment. Ben u nog op zoek naar een gezellige kaars of kandelaar ? Tevens bestaat de collectie uit stijlvolle kaarsenhouders vam glas in diverse stijlen, vormen en maten. De houders zijn bijvoorbeeld gemaakt van robuust aluminium, verfijnd en mond geblazen glas of mooi bewerkt hout. De houten kaarshouders zijn ideaal om meer sfeer toe te voegen in huis.


Twee blauwe glazen kandelaars van rivièra maison.

Riviera Maison glazen kandelaar stomp kaars. Een kandelaar met een dinerkaars of stompkaars straalt pure elegantie uit. Deze kandelaar van armeluiszilver is speciaal geschikt voor stompkaarsen en. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Nu de het weer sneller donker wordt buiten en we het binnen gezellig maken zijn deze twee glazen riviera maison kandelaars bij u e. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Twee stompkaarsen branden synchroon in dit sierlijke glazen windlicht. Een klassiek ogende kandelaar , met een stoere twist, dat is de Margaux Candle. Vergelijk 3rivièra maison glazen.


Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Deze klassieke, elegant gevormde glazen kandelaar is verkrijgbaar in twee groottes. Windlichten, kaarsenhouders, kandelaars of lantaanrs: verschillende benamingen voor hetzelfde product. Een leuk item waar je een kaarsje of kaars in kunt zetten.


Gratis retourneren dagen bedenktijd. Mooie hoge kandelaar van persglas.

Stop er een waxinelichtje in en geniet van het gezellige licht dat de prachtige kaarshouder geeft. De kaarshouder in de vorm van een lamp is gemaakt van armeluiszilver dat wil zeggen dubbelwandig glas met een verzilverde laag aan de binnenkant. Staat u op het punt neer te ploffen op de bank of in die comfortabele fauteuil, klaar voor een avondje helemaal niks? Met houten hartje decoratie. We maken ruimte voor de nieuwe collectie!


Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts