donderdag 9 november 2017

Betonlook op hout

Vind beton look het nu op Kensaq. Slijt- en Krasvaste betonverf. Voor uur bestel morgen in huis! Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.


Bereken wat jouw houten kozijn kost.

Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website. Breng de betonlook verf met het plamuurmes op de plakspaan aan, en breng deze aan door de plakspaan wat schuin te houden, en het maken van halve maan bewegingen. Wat je morst kan je gewoon opnieuw gebruiken. Roer tussentijds de betonlook verf goed door. Met de plakspaan kan je naar eigen inzicht de betonlook structuur groffer of fijner maken.


Het is een decoratief product dat na aanbrengen lijkt op grof onbewerkt beton. U kunt deze na (indien nodig) het aanbrengen van de primer, verwerken op verschillende ondergronden, zoals meubels, keukenkastjes, wanden, hout , kunststof.

Je kunt het lekker uitproberen op kaarsenstandaards, vazen, grote potten en andere decoratieve spullen die je wilt oppimpen in een stoere betonlook. Het hecht eigenlijk wel op alle natuurlijke en gladde materialen, zoals bijvoorbeeld hout , metaal of steen ( op tegels en wanden is het ook een fantastisch product). Ik zag dit filmpje op het internet voorbij komen. Je kan de trap behandelen met een beton mortel die bestaat uit componenten, deze heeft een perfecte hechting op hout.


We krijgen vaak vragen hoe je een betonlook effect kunt creëren op hout en of dat ook simpel te doen is. Met betonlook verf kun je heel simpel een betonlook effect maken op hout. Als 1e stap breng je de speciale primer voor betonlook verf aan op hout. En na het drogen kun je de betonlook verf op hout aanbrengen.


De Oude Bank is gespecialiseerd in betonlookverf, krijtverf en primers. Bekijk ons betonlook assortiment en vind de perfecte betonlook verf voor in huis! Kan ik betonlook verf gebruiken op hout ? Ja, het is ook mogelijk om de betonlook verf te gebruiken op hout. Ook hier dien je dan eerst het hout te bewerken met een primer.


Het voordeel van deze betonlook verf is wel, dat je niet persé hoeft te schuren voordat je het hout gaat verven. We hebben op dit blog al vaker betonlook technieken met je gedeel zoals een betonlook met Gritty Paste en een snelle betonlook voor bijvoorbeeld bloempotten. Maar nu hebben we weer een heel nieuwe look bedacht.

Met deze techniek creëer je een beton effect met een echt ‘steenachtig’ en drie dimensionaal effect. Stucen op hout is mogelijk. Hout moet echter wel op een speciale manier worden voorgelijmd worden. Een kleine korrel in deze voorlijm zorgt voor een optimale hechting.


Het stucen en decoratief afwerken van allerlei houten objecten is nu helemaal hot. Hout stucen met betonlook of roest maakt van je oude houten tafel een kunstwerk. De ondergrond speelt geen rol en zo kan de stuclaag worden aangebracht op MDF, beton, tegels, hout en pleisterwerk. Zo zijn betonlook wanden ook toepasbaar in andere ruimtes van uw huis zoals de badkamer, toilet, of een keukenwand.


Vraag geheel gratis de mprijzen aan bij onze stucadoor offerte voor uw betonlook stuc ! Zoek naar beton look op de nieuwe KensaQ. Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? De betonlook is industrieel, strak, design en helemaal van nu. Geef hem een kras vaste laag betonverf en je vloer is als nieuw.


Ook kan je de muren een stoere beton uitstraling geven. Hoe je dit doet lees je hieronder. Daarna rees het volgende in mijn gedachten op , misschien valt het te doen om zelf een betonlook te creëren op de houten eettafel en salon tafels die ik momenteel heb staan. En ben toen gaan googelen.


Kom eigenlijk alleen maar betonlook en muren tegen. Iemand toevallig wel ideetjes ( en ervaring ) hiermee hoe je deze look op hout kan krijgen? In onze flyer staan de verschillen op een rij. Betonlook Verf verschilt van Beton Ciré. Meubelmaker in betonlook meubels.


Bent u op zoek naar design meubels in betonlook of industriële meubels die goed passen binnen een moderne of industriële stijl? Dan biedt Trendmeubel een passend assortiment betonlook meubels en industriële meubels met bijpassende accessoires voor een bijdetijdse en modern interieur. In het onderstaande stappenplan zie je hoe je een muur kunt verven in betonlook. De verf die gebruikt is een mengsel van een korrelige pasta en betonverf.


Wil je ook een muur met betonlook ? Niet alle verven die als betonverf worden verkocht zijn hetzelfde. Anders dan op beton moet de verf op hout kunnen meebewegen zonder te barsten. Hout werkt onder invloed van warmte en vocht en is een minder stabiele ondergrond.


Hoe zwaar wordt uw vloer belast?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts