woensdag 8 november 2017

Anti klop cilinder

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Deze veiligheidscilinder is onder andere beveiligd tegen openpikken, de slagmethode, de kerntrekmethode, de klopsleutel methode en de breekmethode. Klopsleutel bestendige cilinder.


Anti klop cilinder

U voorkomt hiermee dat dieven eenvoudig bij u binnen lopen met behulp van een klopsleutel. Info over anti klop cilinder. Resultaten van zoekmachines!


De cilinder wordt voorzien van een certificaat om het eenvoudige kopieren van. Hierdoor is de cilinder slagmethode ( anti - klop ) en anti -picking bestendig. Een belangrijke nieuwe feature is de 2-delige meenemer die het normale zwaktepunt van een cilinder , namelijk bij het montagegat, overbrugt.


Een cilinder met kerntrekbeveiliging voorkomt dat een inbreker een schroef in de cilinder kan schroeven om deze vervolgens samen met de cilinder uit het slot te trekken. Anti kerntrek cilinder : Wij bieden deze cilinder aan via onze webshop met korting. Wij maken zelf alle anti kerntrek cilinders gelijksluitend zodat u maar sleutel nodig heeft om alle cilinders te kunnen bedienen.


Daarnaast registreren wij ook alle aankopen zodat u later altijd extra cilinders of sleutels kan na bestellen. Kerntrekbeveiliging wordt toegepast om de inbraak methode kerntrekken tegen te gaan. Het veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging is voorzien van een hard metalen bescherming, die de cilinder beschermt tegen uitboren en het uittrekken van de cilinder.


Anti klop cilinder

U kunt er ook voor kiezen om alleen de cilinder te vervangen door een anti -kerntrek cilinder. Steeds meer inbraken gebeuren door het verwijderen van de cilinder uit het slot door middel van kerntrekken. In een mum van tijd hebben dieven vrije toegang tot uw eigendom. Bekijk deze korte animatie over kerntrekken en lees meer over de mogelijkheden om je huis beter te beveiligen.


Anti -kerntrek en anti-klop cilinder - Anti -kerntrek en anti-klop cilinder - 45. Set van gelijksluitende anti -kerntrek en anti - klop cilinders. Achterdeur anti -kerntrekbeslag recht.


Anti klop cilinder

Er wordt in Nederland nog zeer veel ingebroken, en helaas komt het nog veel te vaak voor dat mensen de beveiliging van hun woning niet serieus nemen. Maar weinig woningen zijn voorzien van degelijke kerntrekbeveiligingzoals anti kerntrek cilinders of anti kerntrekbeslag. Cilinderslot Vitess knopcilinder SKG3. Met een sterren politie keurmerk veiligheids cilinder zorgt u ervoor dat uw huis beter is beveiligd tegen inbraak, omdat deze cilinder bestand is tegen kerntrekken, lockpicking en de klopsleutel methode. Anti klop cilinder Mogelijk met SKGvariant.


Bent u van plan uw huidige cilindersloten te vervangen voor een anti kerntrek cilinder ? Aftastbeveiliging voorkomt manipuleren van de cilinder Heeft boorbelemmering gehard stalen stiften maken doorboren cilinder moeilijk Anti -slagpick Niet te openen door slagsleutel methode SKG sterren inbraak werend Lijkt mij voldoende om het inbrekers moeilijk te maken in combinatie met een secustrip. Bovendien is de cilinder beveiligd tegen de slagmethode ( anti - klop ). Anti -inbraak veiligheidscilinderslot waarvan de sleutels zijn niet te kopiëren, behalve met behulp van het bijgeleverde certificaat te bestellen. Ook toepasbaar in sluitsystemen voor bedrijven en. SKG sterrencilinder met anti -boorbelemmering, kerntrek-beveiliging en met anti - klop door middel van blokkeerkogel.


Uw deur is met alleen dichttrekken toch makkelijk open te maken door middel van bijvoorbeeld een creditcard of hard stuk plastic, de zogenaamde flippermethode. Zorg dat u een slagsleutel bestendige cilinder heeft. De Nemef NFSKGcilinder is beveiligd tegen kerntrekken en is verkrijgbaar in veel verschillende maatvoeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts