maandag 13 november 2017

Dia richesse kleuren

Dia richesse kleuren

Nú tijdelijk tot korting. Vandaag besteld = Morgen in huis! Tot Korting op Hair Touch Up. Gratis Persoonlijk Advies! Tot Korting- Kleurontwikkelaar.


Dia richesse kleuren

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Haarkleuring voor perfecte grijsdekking. Ton-sur-ton kleuringsproces zonder ammoniak, dat de natuurlijke Hair Colour ophaalt, voor een uiterst trendy resultaat met een schitterende glans en haar dat heerlijk. Deze kleurspoeling is geschikt voor natuurlijk, onbehandeld haar. Het is ook ideaal om toon op toonkleuringen aan te brengen én het biedt tot grijsdekking.


Bovendien is de DIA Richesse dusdanig mil dat je deze gerust na een omvorming kunt gebruiken. Geeft het haar een vol diep karakter met een perfect glanzend resultaat, zelfs op een donkere basiskleur. Selecteer de door u gewenste kleur onder Kleur.


Dia richesse kleuren

SalonTotaalConcept is een (online) groothandel exclusief voor professionele kappers in Nederland en België. Alleen jouw kleurspecialist kan je een natuurlijke haarkleur geven die bij je past en aan je wensen voldoet. Onze professionele haarkleurlijnen bevatten duizenden. Het behoud de kleur van het haar en maakt het stralend en glanzend.


Intense kleuren , afgestemde intensiteit, precies zoals u dat wilt! Dia Richesse Kleurkaart OP=OP! Bekijk meer ideeën over Kapsels. Vraag voor het bepalen van de perfecte tint advies aan de kapper of laat een kleurdiagnose uitvoeren. De rijke toon-op-toon kleuring heeft een versterkt vermogen om de natuurlijke haarkleur te perfectioneren.


Geschikt voor: Vrouwen, Aantal per verpakking:. Dit resulteert tot een verbeterde dekking van de grijze haren tot. Bij natuurlijk haar zijn de haarschubben dicht.


Houdt u aan de opgegeven mengverhoudingen. DIA Richesse is a rich demi-permanent crème hair color formulated with advanced alkaline technology to create deep, rich tones and exceptional softness. Our beautiful portfolio offers over professionally formulated shades to produce any desired result with a shiny, reflective finish.


Deze haarverf is bovendien ook ideaal voor het verbergen van beginnend grijs haar en geeft het haar zijn natuurlijke kleur terug. IMGRO Beauty is de Kleurboeken en kaarten specialist. L’Oréal Professionnel op notino.


Een geweldig ruim cosmetica aanbod op. De toon-op-toon kleuring die is aangepast aan natuurlijk haar. Deze zuur op zuur kleuring is semi-permanent en bevat geen ammoniak, loreal dia richesse kleurenkaart.


Dia richesse kleuren

De kleur blijft tot wel wasbeurten mooi. Type Kleurspoelingen Permanente haarverf Semi permanente haarverf Waterstofperoxide. Discover DIA Richesse , our tone-on-tone, semi permanent and ammonia free hair colour.


Try this rich formula with grey blending coverage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts