donderdag 30 november 2017

Vrolijke portemonnee

Vrolijke portemonnee

Shop je favoriete merken op Stylight. Grote selectie mannenmode. Specialistisch advies nodig? De grootste collectie portemonnees! Portemonnees tegen de laagste prijzen.


Vrolijke portemonnee

De tas is gemaakt van canvas en beschikt naast het hoofdvak over een ritsvak, een telefoonvak en een kaartenvak, zodat je alles wat je op een dag graag bij je draagt overzichtelijk kunt meenemen. Het rugzakje is versierd met een vrolijk bloemenpatroon en is niet alleen erg handig, maar is daaraast ook een erg leuk accessoire. In der portemonnee kun je briefgel kleingeld en andere kleine spulletjes bewaren. Schattige konijnen portemonnee van Fabelab, in oud roze en met een gestrikte konijnensnoet op. Materiaal: 1 organisch katoen met GOTS-label, nikkelvrije rits.


Vrolijke en kleurrijke portemonnees. Waarschijnlijk is het je al opgevallen dat we erg van kleur houden? Waarom gebruiken we zoveel kleur? Nou simpel omdat kleur gelukkig maakt.


Dus maakt geld je niet gelukkig? Onze vrolijke en kleurrijke portemonnee doet dat wel :) De portemonnees zijn er in meerdere varianten. Your place to buy and sell all things handmade.


Een paar maanden terug al een portemonnee gekocht, maar daarvan waren de vakjes te klein voor gewone pasjes en briefgeld. Dus, opnieuw een portemonnee besteld en nu dit model. Voldoende ruimte voor de pasjes en briefgeld.


Erg leuk design en handig in gebruik. Ons aanbod kinderportemonnees is reuze: van stoere portemonnees tot vrolijke modellen met dierenprints. Dus ga er samen eens voor zitten en zoek de perfecte portemonnee voor uw kind uit. En heeft uw kind al een kinderrugzak van Travelbags. Dan vindt u in onze collectie kinder portemonnees ongetwijfeld een mooi en bijpassend model.


BubbelsTassenEnZo is een tassen online shop die een ruim assortiment aanbiedt van vrolijke , hippe en kwalitatief mooie tassen enzo! Bekijk onze uitgebreide collectie mooie tassen, met damestassen, meisjestassen, jongenstassen, luiertassen en laptoptassen, maar ook portemonnees , reistassen en rugtassen. Maar ik show eerst even een paar afgewerkte exemplaren, uit pure Nostalgie.


Op de foto zijn de portemonneetjes dicht, dus je kan niet zien dat ik er altijd een binnenvoering in doe. Dat is zeker niet noodzakelijk, maar wel een heel leuke extra. Komt er nog iets verrassends bij het openen van je portemonnee.


Een portemonnee draag je toch wel iedere dat met je mee. Naast geld kunnen er vaak ook veel pasjes in, handig wanneer je vaak shopt en veel klantpasjes hebt! Kies uit verschillende kleuren en type portemonnees. De laatste portemonnees trends.


Vrolijke portemonnee

De kwaliteit van onze portemonnees voor dames staat garant voor lang gebruiksplezier. Twijfel dus niet langer, verwen jezelf en bestel die mooie dames portemonnee ! Ideaal voor op vakantie of een weekendje weg of als je zoontje naar bv. Met een eigen portemonnee voelt je dochtertje zich echt al groot! Ook leuk om cadeau te geven.


Past ook goed bij rugzak Uil en koffer Uil. Double printed beurs Huisteil Painted garden. Mooie portemonnee met daarop een vrolijke en zomerse print. De portefeuille heeft ruimte voor minstens pasjes en kaarten en er zijn meerdere compartimenten voor het opbergen van bijvoorbeeld briefgeld en bonnetjes. Daarnaast vind je in het midden nog een vakje met ritssluiting: ideaal voor het veilig bewaren van kleingeld.


Wat een vrolijke portemonnee is dit, met deze hartjes motief. Er is voldoende opbergruimte voor pasjes, een vak met rits en vakken voor briefgeld. Deze super vrolijke portemonnee is vervaardigd uit pu leder en is veilig afgesloten met een ritssluiting. Tot slot heeft deze portemonnee een prachtig design en is hij verkrijgbaar in maar liefst verschillende formaten. Deze portemonnee gemaakt van kunstleer is een super fashionable exemplaar en tijdloos in gebruik.


De portemonnee sluit door een overslag met druksluiting en heeft binnenin vier insteekvakken, een telefoonvak, veertien creditcardvakken en een ritsvak voor muntgeld. Al jouw belangrijke betaalmogelijkheden passen er dus gemakkelijk in! Elke canvas dubbelprint portemonnee is uniek, handgemaakt en heerlijk praktisch.


Vrolijke portemonnee

De voorflap sluit met drukknopen en heeft veel ruimte voor je bankpasjes en bijvoorbeeld visitekaartjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts