woensdag 8 november 2017

Gastronorm deksel

Gastronorm deksel

Ontdek wat onze beste deksels zijn voor jou. Alles voor jouw huishouden. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Gastronorm deksel

Toevoegen aan Verlanglijst. Gastronorm deksel behorend bij gastronorm bakken. De gastronorm deksel vindt u bij XXLhoreca niet alleen in diverse formaten en afkomstig van verschillende materialen. Wij verkopen namelijk RVS deksels van verschillende topmerken.


De hoge kwaliteit van de deksels dragen eraan bij dat u lang gebruik kunt maken van de materialen. Omdat de deksel is gemaakt van sterk RVS kan het gebruikt worden voor koud en warm voedsel, om het te koken, op te slaan, op te warmen en te koelen. Vervaardigd uit RVS of kunststof.


Bestel eenvoudig en snel uw gastronorm bakken en deksels online. De beste kwaliteit voor een lage prijs en snel geleverd! Gebruikt Ophalen of Verzenden. Horepa leverd: RVS tafels en meubels (eventueel op maat) voor horeca en industrie gebruik. De uitvoering met lepel en greep uitvoering is speciaal voor de Gastr norm bak met handgreep.


Met de silicondrand in de deksel kan u de producten beter tegen verdamping beschermen. Deze website is van een zelfstandige wederverkoper van Rieber producten. Het polypropyleen materiaal zorgt ervoor dat dit deksel sterk en gemakkelijk schoon te maken is.


Gastronorm deksel

Het is transparant zodat u uw voedsel kunt controleren zonder dat er warmte verloren gaat. Veilig achteraf betalen betaal tot dagen na aankoop. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Ben je benieuwd naar al onze acties, nieuwste producten en interessante wetenswaardigheden? Schrijf je dan nu in voor de Manutan nieuwsbrief! De GN bakken worden niet alleen in de horeca gebruikt.


Steeds meer bedrijven zien hoe handig ze zijn. Geen informatie beschikbaar. Het doorzichtige materiaal stelt u in staat uw voedsel te controleren zonder dat er warmte verloren gaat. Horeca, Party en Event Verhuur.


Deze bestelt u gemakkelijk, veilig en snel online bij XXLhoreca. De ervaren horeca specialist met ruime ervaring, kwalitatieve horecaproducten en een breed en betaalbaar assortiment! U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Bedlampjes Brabantia Touch Bin Brabantia Touch Bin liter Glasschilderij Houten snijplanken Keramische.


Je kan de bakken gebruiken voor bijvoorbeeld. Wanneer u vragen heeft over dit product, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. De gastronorm bakken en deksels worden vaak ingezet in professionele keukens voor het voorbereiden en bewaren van gerechten.


De deksels zijn enorm hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts