woensdag 22 november 2017

Industriele verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


Het biedt voldoende bescherming en is zeer slijtvast. Wij bieden een ruime keus aan professionele industriële verf. Grote aantallen, een bijzondere ondergrond en extra duurzaamheid: het speelt allemaal mee bij verven en coaten in de industrie. Wij van VVBHUSAN Industrial Coatings weten alles over het samenstellen van het juiste systeem voor elke verf - of lakbewerking. Zo lever je het beste eindresultaat: snel en goed.


Industriele verf

Bent u actief in de hout- of metaalbewerking en zoekt u speciale toepassingen op het gebeid van de lak-, verf - of vernis verwerking? Weet dan dat wij gespecialiseerd zijn om samen met u de juiste keuze te maken en goede oplossingen te kiezen. Met 1ml krijtverf kun je ongeveer mverven.


Verkrijgbaar in ruim verschillende kleuren krijtverf. Met 7ml krijtverf kun je ongeveer 7-mverven. Deze krijtverf is verkrijgbaar in ruim verschillende kleuren. Verf voor metaal kopen: een greep uit de professionele keuzes Er is een heel assortiment aan metaalverven op de markt.


Industriele verf

Aan de ene kant is er metaalverf die u bij de Gamma of Praxis kunt kopen (Gamma huismerk of Flexa bijvoorbeeld), terwijl aan de andere kant Drost Coatings of Wijzonol indsturiële metaalverf (ook wel metaal coating) aanbieden. Industriele metaallakken: eigenschappen en toepassingen. Decoratieve, krasvaste lak voor de afwerking van metalen trappen, deuren en kozijnen. Antiroest verf is van onschatbare waarde voor de industrie. Libert paints heeft ook voor deze en andere industrie verf een pasklare oplossing.


Rust-Oleum maakt verven en coatings voor o. Hoge kwaliteit realiseren binnen een korte verwerkingstijd staat hierbij centraal. Dit levert onder meer coatings op die goed bestand zijn tegen chemicaliën en vocht, en die slijtagebestendig zijn. Dit zijn nog mensen die luisteren naar de noden van hun klanten en daar rekening mee houden. Onze oude (exotische) motor was na dag terug.


Meerlaagse watergedragen coating voor vloeren Door het ontbreken van solventen is deze verf nagenoeg reukloos tijdens het verven en uitdrogen. Hij kan dan ook gebruikt worden op betonnen vloeren in de voedingssector, de farmaceutische industrie , industrielokalen, enz. Deze verven dienen voor zowel direct-to-metal-toepassingen als complexere systemen, bij machinebouwers of metaalverwerkende bedrijven. Omdat elke industriële omgeving anders is, ontwikkelen wij uw verf helemaal op maat, en sluit onze service daar naadloos op aan.


De laatste jaren kom je de industriële look steeds vaker tegen. Waar alles eerst altijd zo fijn mogelijk werd afgewerkt en rechtgetrokken, mag het nu allemaal wat stoerder. Verf wordt achterwege gelaten en metselwerk en beton mag zichtbaar zijn.


Industriele verf

Ook grove balken, palen en pijpleidingen worden niet meer weggewerkt. Mermans Verf is geen prijs knaller. De Goeie Deal bestaat er uit dat wij U een topproduct voor uw job willen leveren. Onze service bestaat uit proffesionele producten en juist praktijk gericht advies.


Finnpro is importeur van coatings, verven en lakken van het Finse merk Tikkurila voor de Nederlandse en Belgische markt. Verf van Sikkens, Sigma, Wijzonol en andere topmerken zijn bij ons tot wel goedkoper. De verf is verkrijgbaar in zowel lichte- of donkere tinten. Welke tint je kiest, is afhankelijk van het effect dat je wilt creëren.


Industriele verf

Bovendien kun je kiezen uit vloeibare verf en pasta’s. Er zijn doe het zelfzaken die de betonlook verf van hun huismerk aanbieden, maar er zijn ook merken die producten aanbieden om de betonlook na te bootsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts