woensdag 15 november 2017

De bongerd meubels kesteren

De bongerd meubels kesteren

U Krijgt de Laagste Prijs Garantie. Bezoek Goossens Wonen en Slapen en laat je inspireren door de unieke Goossens collectie. Kosteloos tot in de woning geleverd!


De bongerd meubels kesteren

Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Meubels voor de laagste prijs. Een grote collectie banken, stoelen, kasten, etc. De grootste landelijke woonwinkel van Nederland!


Dit tv- meubel in industriele stijl straalt vintage charme uit en is een tijdloze toevoeging aan uw huis. De tv-kast kan ook gebruikt worden als dressoir, HiFi-kast, wandkast, enz. Het tv- meubel is handgemaakt van massief ruw mangohout, dit is een stabiel, duurzaam en mooi materiaal. Ook draag het vakmanschap bij aan de spectaculaire retro-sti.


Design, Direct Van De Makers. Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Ieder hoekje en gaatje van onze ruim 7. Onze ruime collectie aan tafels, stoelen, banken en kasten, komt nu nog veel beter tot zijn recht en de inspiratie spat je uit iedere hoek tegemoet. Wij zijn de grootste en goedkoopste babywinkel van Europa. Bent u op zoek naar meubels voor de inrichting van uw babykamer? U vindt alles wat u nodig heeft in BabyPark. De tv- meubel heeft laden en is 120cm lang.


De bongerd meubels kesteren

Met de Marco ruim je jouw woonkamer flink op! Hij biedt genoeg ruimte voor al je spullen en accessoires. Tv- meubel Marco heeft een industriële look.


Apotheek De Bongerd is een zelfstandige, HKZ gecertificeerde apotheek met twee vestigingen, in Ochten en in Kesteren. De moderne tv-kasten hebben in ingetogen en functioneel ontwerp dat bij iedere inrichting past. De hifi-kasten zijn gemaakt van spaanplaat met PVC randen en zijn erg stabiel en duurzaam. De kasten hebben open schappen en kastjes met deuren die naar beneden openen, zo heb je meer dan genoeg ruimte voor je dvd-speler, spelcomputer, digitale o. Onze veelzijdige collectie raamdecoratie bestaat uit alle mogelijke vormen gordijnen en jaloezieën.


Tel daarbij op de passie van Steven en zijn vrouw Lizette, maar ook die van de medewerkers, vrijwilligers en stagiaires. Het verzorgingsteam van De Bongerd staat voor u klaar! Ons dierenpension beschikt over verwarmde kennels, individuele buitenkennels en grote speelweides voor de honden. Vouwgordijnen in Kesteren. De collectie vouwgordijnen bestaat uit bijna 2stoffen in verschillende tinten wit, beige, grijs, felle kleuren of stoere denims.


Je hebt de keus uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Bijna elke stof kan gevoerd worden. Door ons brede aanbod vind je voor meubels en accessoires altijd de stijl die bij je past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts