donderdag 2 november 2017

Zacht roze gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Voordeelgordijnen, exclusieve gordijnen voor minder geld.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.

Of bezoek één van onze winkels. Inbetween gordijnen op maat zijn daarom een populaire keuze voor de woonkamer en eetkamer. Styling experts raden vaak grijze lichtdoorlatende gordijnen aan voor een industrieel interieur en beige inbetween gordijnen aan voor een landelijke stijling. Tip: Combineer inbetween gordijnen met verduisterende (over) gordijnen voor optimale privacy.


Pure linnen gordijnstof in een zachte kleur roze. Prachtige linnen stof, heel puur en basic. Het effect wordt nog sterker als je dit gordijn stotend of slepend opmeet.

Het gordijn hangt of sleept dan zelfs over de grond waardoor het rauwe effect helemaal doorgevoerd is. In onze collectie vind je meerdere tinten roze. Roze gordijn in jouw huis. Naast roze hebben we ook paarse stoffen. Houd jij van zachte pastelkleuren?


Kies dan voor roze gordijnen. Twijfel je tussen een aantal stoffen of kleuren? Vraag dan gratis kleurstalen aan. De kleur roze is afgeleid van het Engelse woord rose, wat roos betekent. Vandaag de dag is roze het nieuwe grijs.


In het interieur en kleding is dit al jaren een populaire kleur! Deze zacht roze gordijnstof heeft een geïntegreerde 1 verduisterende coating. Houdt er wel rekening mee dat door confectie van de gordijnen er kleine gaatjes bij de stiksels van de naden ontstaan, die wel wat licht doorlaten. Voor wie lekker wil slapen! Ook leuk voor de kinderkamer.


Ze horen niet alleen in meisjes kamers, maar passen perfect in een woonkamer.

Wij maken uw nieuwe gordijnen gratis op maat en zorgen dat deze binnen werkdagen bij u worden thuisbezorgd. In een oogwenk creëer je met gordijnen een nieuw en fris interieur! De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Koop nu en verfraaien van uw huis!


Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons ruime assortiment! Een zacht roze lichtdoorlatende vouwgordijn wordt gemaakt van 1 polyester. Dit vouwgordijn is uiterst geschikt voor het vormen van een strakke basis in jouw interieur.


Ook is deze stof lichtdoorlatend zodat het daglicht gefilterd wordt. Deze stof heeft een verschillende uitstraling aan de voor- en achterkant. Het is ook mogelijk de stof te voeren met bijvoorbeeld een verduisterde voering voor een goede nachtrust, deze mogelijkheid kan je kiezen in de vierde stap van het ontwerpproces.


Verduisteringsgordijnen met een sterren patroon. Gemaakt van 1 polyester. Geschikt voor familie slaapkamer en kinderkamer. De gordijnen hebben een perfecte isolerende werking tegen warmte en koude buiten.


Een van de trendkleuren van dit moment. De stof valt soepel en heeft een geintegreerde verduistering voering. Het gordijn heeft een hoogte van 270cm en een breedte van 280cm en is gemaakt van 1 Polyester. Het gordijn is aan de achterzijde afgewerkt met een ban waarmee het gordijn opgehangen kan worden aan een roede en ook aan een gordijnrails. Wanneer je denkt aan roze gordijnen dan zie je direct een meisjes kamer voor je.


Maar roze gordijnen kunnen ook een vrolijk gezicht geven aan een kamer. Dit in Combinatie met bijvoorbeeld vitrage. Van knal roze naar mooi zacht of stonewashed. Door de ringen zijn deze kant en klaar gordijnen erg eenvoudig op de roede te plaatsen.


De afmetingen 135cm bij 140cm is de meest gangbare maat voor elke kamer. Belangrijkste specificaties - Dit is een zacht roze kant en klaar vitrage. Laat je gordijnen op maat maken bij Leen Bakker.


Gordijnstof Como is een stijlvolle stof met een elegante roze kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts