donderdag 16 november 2017

Aluminium plakplint

Ontdek ons ruime assortiment! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Aluminium kan eventueel ook gelakt of gecoat worden.

Onze aluminium plinten zijn leverbaar in diverse hoogtes en afwerkingen. Je vindt hier het volledige aanbod aan aluminium plinten in de verschillende bewerkingen. Het ene model is gemakkelijk te lijmen, terwijl een ander model weer gemakkelijker monteert door middel van muurdragers. Ze hebben een aantal voordelen.


Zo zijn aluminium plinten zeer sterk, watervast en hebben ze een strakke moderne uitstraling. Deze plinten worden veel toegepast op strakke industriële vloeren, om zo een moderne sfeer te creëren. Ronde kolommen, binnen- en buitenhoeken.


Storax is specialist op het gebied van plinten.

Plinten en lijsten kopen bij HORNBACH. Nadat je zelf een vloer gelegd hebt kan je de vloer afwerken met plinten of lijsten. Kloeckner Metals ODS biedt voor elke toepassing het juiste product, ongeacht hoe u van plan bent om aluminium te gebruiken. We kunnen elk onderdeel op basis van uw individuele wensen leveren. Wij bieden tevens een scala van aanvullende.


Van plakplinten en MDF plinten tot plinten van laminaat of het merk CanDo, je vindt ze allemaal in je dichtstbijzijnde GAMMA-bouwmarkt of hier online. Er bestaan verschillende soorten plinten. Het belangrijkste onderscheid is: muurplint of plakplint. Een plakplint is een plint die je plat op de vloer plakt.


Leverbaar in meerdere uitvoeringen met modellen. Zowel in geborsteld aluminium en RVS look hebben we meerdere modellen en afwerkingen. Klik hieronder op de kleur van uw keuze. Bij Kwantum vind je goedkope opstaande plinten en zelfklevende plakplinten. Ga bijvoorbeeld voor mooie eiken plinten.


Met onze ruime collectie houten plinten is er altijd een kleur die perfect past bij je laminaat. Je kunt kiezen uit veel soorten en maten plinten.

Praxis heeft bijvoorbeeld plakplinten of decoratieve plinten met verschillende designs. Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past. Dan kunnen mooie aansluitende plinten natuurlijk niet ontbreken. In het ruime assortiment van Hubo zijn tal van oplossingen te vinden op het gebied van plinten.


Of het nu gaat om overzetplinten, plakplinten , MDF plinten, hardhouten plinten of kunststof plinten. Bij ons bestel je ze gemakkelijk online! Selecteer een vestiging bij jou in de buurt om de actuele openingstijden, het specifieke assortiment en de acties van jouw Multimate te kunnen zien. Elke soort en in elke kleur vindt u bij Vloooer.


Massief aluminium afgewerkt in RVS-tint in vlakke en geborstelde uitvoeringen, MFD plinten omtrokken met geborsteld RVS en ook plakplinten. Voor het assotiment Elegante en Design plinten zijn ook hoekstukken, eindstukken en koppelstukken leverbaar. Profiel in slijtbestendig aluminium om hoogteverschillen van tot 1mm te overbruggen. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken tussen Quick-Step laminaatvloeren, Livyn vloeren of tussen een laminaat- of Livyn vloer en een andere hogere of lagere vloer. Onze MDF-plinten zijn vochtwerend en kunnen hierdoor tegen een luchtvochtigheid van wel.


Vochtwerend MDF wordt ook MDF-V3genoemd. V3staat voor de test die de waterwerende kwaliteit van het MDF vaststelt. Langdurig direct contact met water moet echter vermeden worden. Hiervoor raden wij onze hardhouten, aluminium of kunststof plinten aan. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen.


Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten , muurplinten of overzetplinten. Plakplinten bevestig je snel en gemakkelijk met de zelfklevende strook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts