dinsdag 21 november 2017

Aluminium gordijn

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Design, Direct Van De Makers.


Het gordijn komt te hangen aan een aluminium ophangrails welke mooi is afgewerk met dopjes aan beide uiteinden.

Onze aluminium vliegengordijnen zijn gemaakt van open schakels die een transparant effect creëren. Zo houd je vliegen buiten, terwijl de zon gewoon naar binnen kan! Wij maken al onze aluminium vliegengordijnen voor jou op maat. Aluminium jaloezieën zijn wellicht de meest bekende vorm van dit type raamdecoratie. Dit type jaloezie heeft een erg goede warmtewerende en isolerende werking en is eenvoudig te monteren en schoon te maken.


We hebben al aluminium jaloezieën vanaf € 1-. Dit vitrage gordijn met een grijze aluminium kleur zorgt ervoor dat je woonkamer wordt voorzien van een prachtige lichtinval. Bekijk onze collectie hieronder.


Tevens zorgt de stof voor een verminderde inkijk van buiten.

De vitrage bestaat voor uit polyester en voor uit katoen. Aluminium gordijnrails in drie uitvoeringen, voor het ophangen van gordijnen. Deze aluminiumgordijnrails is toepasbaar voorgordijnen tot circa meter hoog.


Het opsturen van rails met een lengte boven demeter kost extra transportkosten, omdat dit gezien wordt als lengte vracht. Je kunt kiezen uit basic kleuren in tinten wit, grijs en zwart of uit onze Hema kleuren. Ben je op zoek naar aluminium jaloezieën op maat?


Gordijnrails U-Rail Aluminium Wit Compleet. Je bepaalt zelf de exacte breedte en hoogte, waardoor de jaloezie altijd en perfect past. Naast de maat bepaal je ook de breedte van de lamel. De aluminium ketting gordijnen zijn gemakkelijk te monteren en kunnen op iedere maat worden gemaakt.


Daarbij zijn ze te maken in vele kleuren (zie de foto). Het is ook mogelijk om kleuren te combineren en het aluminium vliegengordijn af te stemmen op je interieur. Het is zelfs mogelijk om een kleine afbeelding te maken zoals een logo. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!


Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis.


De combinatie van hoogwaardige glijders met een doorlopend aluminium profiel zorgt ervoor dat uw gordijn altijd soepel en geruisloos opent en sluit!

Heeft u paneelgordijnen, sluitgordijnen of vouwgordijnen? Goelst biedt voor alle soorten gordijnen een passend systeem. Koord- en handbediening, maar ook elektrische bediening van de gordijnen is. Geef je roljaloezie een stoeren uitstraling en kies voor een decoratieve aluminium bedieningsketting.


De montagesteun zit er niet apart bij, die gebruik je van het product. De bedieningsketting is eenvoudig zelf te bevestigen. Onze plissé gordijnen zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een plissé gordijn met top down bottom up bediening, waardoor u bijvoorbeeld de plissé in het midden van het raam kan laten hangen.


Plissé gordijnen kunnen aan het plafond gemonteerd worden waardoor u niet in uw aluminium kozijn hoeft te schroeven. De Basic gordijnrails wordt gebruikt voor lichtere gordijnen zoals bijvoorbeeld vitrage. De meeste gordijnrails zijn basic wit of aluminium.


De gordijnrail is behoorlijk onopvallend wanneer je deze strak tegen het plafond plaatst. Bevestigen in het kozijn kan ook. Als de gordijnen dicht zijn, valt de stof over de gehele rails. De haakjes van het gordijn bevestig je aan de ringen van de gordijnrails.


Hang gordijnen of andere raambekleding niet voor de verwarming: dan gaat er veel warmte verloren. Enkel glas in combinatie met de best isolerende raambekleding heeft een betere isolatiewaarde dan gewoon dubbel glas (niet HR). Dubbele plisségordijnen met een speciale aluminium coating aan de binnenkant leveren de meeste energiebesparing op. Je gordijnen zijn dan dus echt kant en klaar, je hoeft ze alleen nog maar op te hangen aan je rail of roede!


Bij een gordijnrail worden de gordijnen opgehangen met behulp van haakjes aan de gordijn glijders (of runners) en bij een roede zijn de gordijnen voorzien van ringen, lussen of tunnels waar de roede doorheen wordt geschoven. Je kunt je raambekleding volledig afstemmen op jouw persoonlijke stijl! Zo hebben we gordijnen in de mooiste trendkleuren en hippe dessins. Kwantum biedt een breed assortiment aan goedkope raambekleding en raamdecoratie: voor de laagste prijs van Nederland.


Wil je geen enkele aanbieding voor gordijnen en raamdecoratie missen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts