woensdag 29 november 2017

Monocoat zeep

Bekijk nu de mooiste zepen. Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Op zoek naar de beste bescherming voor hout binnen- en buitenshuis?


Monocoat zeep

De zeep verwijdert grondig alle vuil en vet en behoudt hierbij de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. Zowel de bescherming als de glans worden verhoogd door het aanbrengen van een dun laagje zeep. Geconcentreer uiterst economisch qua verbruik.


Breng de eerste laag Soap Satin onverdund aan met een platte mop met microvezel. Bij behandeling met deze zeep blijft de beschermlaag van uw hout intact. Dit product wordt gebruikt om buitenhout (terrassen, meubels) te reinigen. Rubio monocoat soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede houten oppervlakken. Its unique technology forms a molecular bond with the topmost fibers of the wood.


Monocoat Exterior Soap: een stralend terras. Hoe kunnen vlekken het beste worden schoongemaakt? Ondertussen worden onze producten gebruikt over gans de werel van Amerika, Mexico over Zuid-Afrika tot in China.


We zijn aanwezig in landen, met eigen filialen die u hieronder vindt. De zeep maakt ook geverf onbehandeld en geïmpregneerd hout schoon. Handige kant-en-klaar spray voor kleine oppervlaktes. Economisch in gebruik en gaat dus erg lang mee. Hout schoonmaken wordt een eitje!


Monocoat zeep

Bestel de zeep vandaag nog. U gebruikt deze zeep in het dweilwater. Zeer vuile vloeren kunnen echter behandeld worden met de onverdunde zeep. Deze zeep verwijdert grondig alle vuil en vet, zonder een filmlaag op te bouwen en behoudt hierbij de natuurlijke uitstraling van uw houten vloer. Online rubio monocoat zeep te koop.


Alles voor uw meubels Gratis verzending boven de €5- binnen NL. Het ligt aan welke zeep u heeft en gaat gebruiken. Deze witte zeep brengt u de eerste keer. Verwijdert grondig alle vuil en vet, zonder een laag op te bouwen.


Monocoat zeep

Behoudt de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. Het schoonhouden en schoonmaken van je item is essentieel. Het beste gebruik je daarvoor dit product, dat specifiek geschikt is voor het reinigen van geoliede oppervlaktes.


Het beschermt en kleurt je vloer in één enkele laag. De olie gaat een moleculaire verbinding aan met de bovenste vezels van het hout. Beschermt en kleurt uw hout in één laag.


Monocoat zeep

Protects and colours your wood in one single layer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts