donderdag 16 november 2017

Plinten gelakt

Eigen Montageteam mogelijk. Vanaf € 1gratis thuisbezorgd! Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Plinten van alle merken op beslist.


Op kleur en afwerking te bestellen tegen zeer scherpe prijzen.

Zo te monteren of overschilderen in de gewenste kleur. Hoge kwaliteit, scherpe prijs. De rechte plint , ook wel blok plint genoem wordt al jaren lang als beste verkocht en heeft dankzij zijn strakke vormen een rustige en luxe uitstraling.


Bovendien zijn ze te combineren met elke vloer. De dikte van deze plinten is allemaal hetzelfde, namelijk mm. Onze hardhout plinten zijn gemaakt van een special verlijmde hardhoutmix die volledig uitgedroogd is. De voordelen hiervan zijn dat de plinten na plaatsing nauwelijks zullen werken en dat de plinten ontzettend licht zijn.


Dit is ook een voordeel bij het plaatsen van de plinten.

Dit geeft een rustige sfeervolle uitstraling. Gemaakt van de beste vochtwerende MDF soort. HDM plinten zijn beschikbaar voor de afwerking van de wand of het plafond. De plinten hebben een lengte van 260cm en zijn verkrijgbaar in diverse bijpassende decors. MDF- plinten , houten plinten , overzetplinten, gelakte plinten , RVS plinten en aluminium plinten van hoogwaardige kwaliteit.


Wij zijn fabrikant en leverancier van o. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Plint ( gelakt ) - Standaard model Gladdeplint - Alle plinten zijn 244cm lang. Ze zijn al een aantal jaren een succes, de trainingen van PPC.


We hebben weer een mooie serie trainingen in al onze vestigingen geplan meld je meteen aan, deelname. Het profiel (de zijkant) van een overzetplint ziet eruit als een omgekeerde hoofdletter L: Er zijn ook overzetplinten waarmee je kabels in je plint kunt wegwerken. Alle rechte plinten zijn van vochtwerend MDF V3en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en afmetingen. Wit gegronde plinten dient u zelf af te lakken. Onze plinten worden altijd vanuit voorraad geleverd en u kunt ze zelfs laten aflakken.


MDF plinten bestelt u bij mooieplinten. Voor de afwerking kunt u kiezen uit gegrond of gelakt in een mooie kleur.

Vooraf gelakt Materiaal: aluminium vooraf gelakt , bovenzijde van de plint (knipzijde) is brute aluminium, voorzien van een P. CanDo levert gelakte plinten , in verschillende hoogtematen. De plint is gemaakt van hardhout en voorzien van blanke lak. Bevestig de plint met koploze spijkertjes,.


Muurplint massief hardhout 55x12mm gelakt 240cm. Voor 13:00u besteld is morgen in huis. De Ral plinten zijn al gelakt en kunnen daardoor direct gebruikt worden maar u kunt ze ook zelf overschilderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts