vrijdag 10 november 2017

Allback verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Bent u op zoek naar verf op basis van gekookte lijnolie?


Dan bent u bij Natuurlijk Kleurrijk aan het juiste adres! U kunt in onze webshop gemakkelijk verf op basis van gekookte lijnolie kopen. Op de kleur heeft dit geen invloe behoudens bij verona bruin en zweeds rood.


Dit komt vooral doordat deze oude kozijnen destijds eerst met traditionele lijnolie verven zijn behandeld.

Pas in de jaren of later is men deze gaan dicht schilderen met synthetische verven. Allbäck lijnolieverf is een milieuvriendelijke verf. De onder de synthetische verven aanwezige lijnolie verf beschermd nog steeds het kozijnhout.


Dit heeft vele voordelen: het hout zuigt zich vol met lijnolie en wordt waterafstotend waardoor minder of geen rot zal optreden. Allback lijnolieverf is verkrijgbaar in unieke kleuren. Het rendement is tot 25mper liter. Leem geeft de verf een unieke zacht-korrelige structuur. Het kleurenpalet toont een gamma van sfeervolle aardetinten welke onderling gemengd kunnen worden of verdiept met natuurlijke (Aarde) Pigmenten.


Leemverf is vochtregulerend en dampopen. Zo draagt dit type verf onmiskenbaar bij aan een aangenaam en gezond binnenklimaat. U beweegt met een staafmixer twee of drie keer op en neer in de verf en mixt de verf tot seconden. Doormiddel van het snijden van de verf komen er miljoenen kleine luchtbelletjes in de verf.


Natuurlijke verf Natuurlijk schilderwerk is dé finishing touch van uw woning. De verf voedt het hout en laat het ademen. Reguliere verven hebben een zeer grote impact op het milieu: tijdens productie, dagelijks gebruik maar ook tijdens schuren en afbranden. Daarnaast trekken de meeste synthetische verven onvoldoende in het hout en zijn te dampdicht. Rendement van tot 15m² per liter.


Goed afwasbaar en met de mooie, matte uitstraling van kalkverf. Deze verf is geschikt voor zowel binnen als buiten en is zeer zuinig in gebruik, en heeft een extreme levensduur ( tot jaar ).

Verder is het een één-pot-systeem, je gebruikt dezelfde verf voor alle schilderlagen. Deze verf is zeer goed dekken makkelijk te onderhouden en heeft een zeer lange levensduur. Tot de jaren vijftig van de vorige eeuw was dit een veel gebruikte verfsoort.


Feit is dat het verwerken van lijnolieverven andere competenties vereist dan het schilderen met synthetische verf en ook is de ene lijnolieverf de andere niet. Het is dan ook goed kennis op dit gebied te delen. Schilders Van Nu is zo’n vakgroep waar schilders die werken met duurzame verf ervaringen met elkaar uitwisselen. De reguliere chemische, plastic, verven zijn niet afbreekbaar en zullen daardoor altijd aanwezig blijven in het milieu.


Een aantal specifiek decoratieve verven vindt u hier, De populaire producten van Polyvine vindt u hier. Duller en Co weet hoe het moet! Restauratie beslaat in de verf vele vakgebieden.


Wij pretenderen niet daar alle finesses van te kennen. Wel hebben we veel technische en esthetische know-how betreffende verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts