donderdag 23 november 2017

Vuren plinten gegrond

Eigen Montageteam mogelijk. Kies uit producten vanaf € 395. Ons vuren lijstwerk is standaard gegrond. De plinten zijn leverbaar in lengtes van 2. Het voordeel van plinten in lange lengtes is dat je minder naden in je woning hebt.


Bovendien besparen lange plinten je tijd en werk.

Gladde vuren plinten wit gegrond Wat is een plint ? Een plint is een op vloerhoogte tegen een wand aangebracht lijst die de overgang tussen wand en vloer netjes afwerkt. Tevens is de plint geschikt voor de afwerking van de naad tussen de vloer en de wand. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. We hebben een breed assortiment met onbehandelde, gegronde en gelakte plinten.


Plinten kopen of bestellen? Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken. Bekijk voor meer informatie over kleuren onze RAL kleuren pagina.


Bestel eenvoudig en snel op beslist.

De toepassingen van vuren lijstwerk. Het is licht hout en breed toepasbaar, zo ook als plinten. Vuren plinten vuren plinten afm. Onze vuren plinten zijn standaard gegrond , hierdoor hoeft u de plinten nog maar eenmalig te lakken in een kleur naar keuze.


FP Hardhout plint wit gegrond 10x45mm 490cm. Login voor prijs en levertijd. MDF plint V3wit 12x90mm FSC. Je kunt deze plint monteren met bijvoorbeeld montagekit, (koploze) spijkers, nietjes of schroeven. Schuur de grondverf lichtjes op voor een nog betere hechting en werk de plint af volgens jouw eigen smaak.


Bezorgen (op de zaak of op het werk) Direct leverbaar, voor 15. MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken. De meest voorkomende plint is gemaakt van MDF, vuren of hardhout. De gladde plint , ook wel rechte plint genoem is een van de meest verkochte modellen. Dit komt doordat de gladde plint in.


Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Kwastloos gevingerlast naaldhout profiel geproduceerd uit plantage hout, rondom gegrond dat word gebruikt als aftimmerwerk. Online plinten kopen doe je bij ons houthandel!


Bevestig de plinten op vloerhoogte tegen de wand met behulp van montagekit.

Hardhouten plinten zijn dan ook het meest geschikt voor een vloer waar regelmatig wordt gedweild. Denk aan een tegelvloer of gietvloer. Zelfs wanneer deze plint op een werkende ondergrond wordt gemonteerd behoudt deze plint zijn stabiliteit.


Tevens zijn deze plinten licht van gewicht en daarom eenvoudig te monteren. Deze plinten zijn superstrak afgewerkt met een dubbele witte gesso-spuitplamuurlaag. Een mooie strakke dubbele laag grondverf. Schuren is niet noodzakelijk. Wij adviseren de plinten vóór montage minimaal van één laag verf te voorzien.


Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts