woensdag 29 november 2017

De drift dwingeloo

Voordelig hotelarrangement. Maak gebruik van de lage prijs! Bespaar veel geld met Hotels. Volop rust, prachtige natuur, echte gastvrijheid en gezelligheid.


Waar vind je dat nog in het drukke leven van vandaag? Direct een kamer reserveren.

Nieuwsbrief Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze acties en aanbiedingen. Het zijn complete arrangementen: u boekt en heeft nergens meer omkijken naar. Een aantal overnachtingen in een kamer naar keuze inclusief ontbijt en 3-gangendiner plus allerlei extra’s. En dat alles voor een zeer speciale prijs.


Uitgestrekt en haast ongerept. Net iets verder, maar nog steeds heel dichtbij, ligt ook het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold. Hier verblijven betekent direct toegang hebben tot de wonderschone, ongerepte natuur van Drenthe.


Bij hotel De Drift geniet u van de persoonlijke aandacht en service die u wordt aangeboden. Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes!

Het is een kleinschalig en gastvrij hotel, waar u warm onthaald wordt. Het dorp is authentiek, maar heeft toch veel faciliteiten. Er is tevens een bakker, winkel, restaurants, pannekoekenhuis, ijssalon enz.


Ik vond het gezelligste om te eten toch in hotel De Drift. Ik ga er zeker terug heen. Dwingeloo is een echt pareltje. Voor een prachtige paarden of huifkar rit door de omgeving en bossen van het natuurgebied dwingelerveld te dwingeloo , kunt u fantastisch gebruik maken van paardenkracht.


Hierdoor kunt u nog meer genieten van de rust en ruimte. Ook kunt u bij ons terecht voor het uitrusten en genieten van een welverdiende vakantie. Geef niet meer geld uit dan nodig! Het hotel ligt vlakbij de met bomen omzoomde brink, waar vroeger de schapen zich laafden.


Controleer de beschikbaarheid. During your visit to Grand Café de Brink you will get to know the true decor from Drenthe. Het hotel is van alle moderne gemakken voorzien en er hangt een gemoedelijke sfeer. Zakt de temperatuur, of slaat het weer om, dan blijft de sfeer op peil door de ambiance die u mag verwachten in de oude boerderij. In de zomer is reserveren aan te raden.


At hotel De Drift , guests enjoy the personal comforts of quality service and flexibility in addition to spacious rooms and cozy dining facilities. Genieten in een van de mooiste gebieden van Nederland.

Ook is ons zwembad De Paasbergen op loopafstand van de manege. Hotel de Drift uw thuis in Drenthe. Wij bieden ook arrangementen. De paarden kunnen door dit systeem jaarrond heerlijk buiten zijn en veel bewegen, met onderling optimaal sociaal contact. LookingforBooking maakt op basis van deze gegevens een vergelijking.


Kom gezellig langs voor een hapje en een drankje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts