woensdag 22 november 2017

Karlsson klok maxie

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kies uit producten vanaf € 999. Klok doet het goemodel is erg leuk. Hele duidelijke en robuuste klok. Ik heb ongeveer €betaalt voor de klok.


Dat vind ik een rechtvaardige prijs.

Ontzettend mooie klok , kleuren zijn uitstekend en materialen voelen goed aan. Het mechanisme voelt echter slap, bij mij ging de seconde-wijzer al na een dag stappen overslaan. De zwarte cijfers zijn gemakkelijk te lezen op de grijze wijzerplaat. De klok heeft een retro uitstraling. Deze wandklok is voorzien van een koperen ran koperen cijfers én koperkleurige wijzers.


Op die manier is de vormgeving van de klok een prachtig geheel en haalt u een waar design-object in huis. De Maxie is verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs en zilver en hebben een robuuste en coole look. De uren worden aangeduid middels strak vormgegeven Arabische cijfers die contrasteren met de kleur van de wijzerplaat.


Mooi contrast tussen donkere wijzerplaat en zilverkleurige cijfers, wijzers en rand.

Ook nog eens duidelijke cijfers, waardoor de kinderen ook nog eens goed kunnen (leren) klokkijken. Kortom, wij vinden deze aankoop een schot in. Door het materiaalgebruik en de trendy kleuren is deze klok Maxie zwart ook nog eens een klok dat prachtig staat bij u aan de muur.


Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Met zijn grote cijfers en wijzerplaat kan niet gezegd worden dat het klokkijken lastig is. Deze klokken stralen een soort luxe uit. Met de klok Maxie zwart wordt klokkijken een feest! Met deze wandklok Maxie zie je in één oogopslag hoe laat het is.


De grote cijfers zijn strak vormgegeven en contrasteren mooi met de flashy achtergrond! Deze stijlvolle stations klok is ook leverbaar in een donkere. Bent u van plan om uw interieur te restylen of wilt u iemand verrassen met een origineel cadeau? Bij de klokken wordt aangegeven of het een volledig stil exemplaar is of dat er een zacht tikkend geluid te horen is. Daar kunt u dus rekening mee houden bij het kiezen van een klok voor bijvoorbeeld de studeerkamer of de woonkamer.


Klokkijken is een feestje met deze hippe maxie wandklok van karlsson ! Wandklokken in vele kleuren en vormen. Bestel Karlsson Klokken bij fonQ. Uitgebreid Karlsson assortiment. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Karlsson klok Maxie is een prachtige designklok voor aan de wand.

Hij heeft een buisvorm die smal is waardoor de grote wijzers aan de zijkanten uitsteken. De Maxie wandklok geeft jouw interieur een Maxiemale dosis stijl, dus waar wacht je nog op? Karlsson -expert heeft een prachtig aanbod klokken voor u klaarstaan van dit veelzijdige merk.


Karlsson is een gerenommeerd Nederlands klokkenmerk dat haar klokken wereldwijd verkoopt. Met een klok van Karlsson bent u verzekerd van goede kwaliteit, originele grafische creaties en een innovatieve ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts