dinsdag 14 november 2017

Alcantara gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Zeer mooie dikke stof gordijn die zeer goed verduistert. Alcantara Alcantara is een merknaam van een stofsoort die zeer speciale eigenschappen heeft en veel op suède lijkt. De stof is zeer sterk, heeft een lange levensduur, is in enorm veel tinten te verkrijgen en is makkelijk schoon te maken.


Bovendien voelt de stof heerlijk aan. De stof heeft een fluweelzacht aanvoelende bovenlaag, is slijtvast en makkelijk te reinigen. Maak de mooiste jasjes en jurken van Suedine!


De stof is trouwens ook zeer geschikt voor het maken van tassen, bekleding van (auto)stoelen en gordijnen.

De donkere kleuren Suedine zijn nagenoeg lichtdicht, de lichtere kleuren laten wel licht door. De Suede alcantara gordijnstof heeft een samenstelling van katoen en polyester. De stof is Anti Tache Teflon behaald en is geschikt voor bekleding en gordijnen.


De Suede gordijnstoffen zijn op bestelling ook verkrijgbaar in andere kleuren. Neemt u hiervoor contact op met ons team. De basis van een “eigen” cabine zijn natuurlijk de zijgordijnen. Onze zijgordijnen zijn aan beide kanten met een alcantara look stof gemaakt.


Deze stof geeft een warme uitstraling en heeft een vuilafstotende behandeling gehad en kan dus jarenlang mee. Met een keuze uit meer dan kleuren stof zit er altijd wel iets. Gordijnen bestellen op maat bij 123gordijn. Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn.


Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!

Alcântara Lissabon: De Beste Tours en Tickets. Handelsnaam voor een stof die bestaat uit een homogene laag ultrafijne synthetische vezels die op een special wijze gebonden zijn. Alcantara wrap folie - highest quality- easy to use - amazing result! Evert Hammink levert snel en voordelig!


Duurzame kwaliteit Suède alcantara stoffen nu verkrijgbaar bij Stoffen Online. Suede Alcantara stoffen heeft een samenstelling van katoen en polyester. Zeer geschikt voor bekleding en gordijnen en is voorbehandelt met Anti Tache Teflon wat vuilafstotend werkt.


Kies je voor gordijnen van Swijsen-Schepers, dan kies je voor een knap staaltje vakmanschap. Geen maak- en verzendkosten! In ons eigen atelier met vier ervaren naaisters maken we elk (rol) gordijn op maat. Er is keuze uit verschillende stoffen: transparant, lichtdoorlaten verduisteren akoestisch en zonwerend.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts