maandag 26 maart 2018

Buiten beits of lak

Lak is niet doorzichtige verf. Buitenbeits tegen de laagste prijzen. Wij adviseren dan ook verven uit onze professionele serie zoals Sikkens, Drost.


Deze zijn krasvast en dus goed bestand tegen het lopen op de trap of vloer. Het is tevens aan te raden een zijdeglans lak te nemen omdat een zijdeglans minder glad is dan een hoogglans hierdoor voorkomt u risico tot uitglijden.

Wij denken graag met je mee, zodat je daar de juiste beits of lak voor kunt bestellen. Ook kunt u in onze webwinkel verschillende kleuren buitenbeits kopen voor het behandelen van uw blokhut of tuinhuis. Voor alle soorten buiten -hout hebben wij een oplossing. Bestel uw Lak , Beits of Olie direct online.


Dat is dan ook het grote voordeel ten opzichte van vernis of een lak : beits laat het hout toe om te ademen. Beits kan zowel dekkend als kleurloos zijn. Sterker zelfs: een kleurloze beits versterkt de natuurlijke houtkleur.


De buitenbeits aanbiedingen gelden zowel online als bij ons in de winkel, zodat jij de producten kunt bestellen op de manier die je het meest prettig vindt.

Zoek je naar de beste buitenbeits voor een scherpe prijs? Bij ons vind je goedkope buitenbeits van uitstekende kwaliteit, zodat je profiteert van het beste van twee werelden. Met het wisselvallige, vochtige klimaat in Nederland is regelmatige inspectie van de staat van onderhoud van het schilderwerk aan de buitenzijde van het woonhuis van belang. Schilderen van verf, lak of beits op nieuw of behandeld hout Het schilderen van verf, lak of beits op onbehandel behandeld of nieuw hout vraagt -voordat je gaat schilderen- de nodige voorbereiding. Vooraf reinigen en schuren van de ondergrond moet altij ongeacht de houtsoort.


Met beits zou je de tafel nog een kleur kunnen geven en evt lelijke of beschadigde plekken kunnen camoufleren terwijl je de houtnerf blijft zien (transparant) Blanke lak is eigenlijk het zelfde als een dekkende lakverf alleen zitten hier geen pigmenten in,vandaar de naam blanke lak. Dekkend overschilderen van transparante buitenbeitsen kan dat? Op werkdagen voor 21:uur besteld = volgende dag in huis! Het is echter belangrijk dat de voorbehandeling goed uitgevoerd wordt om te voorkomen dat er een slechte hechting ontstaat.


Welke problemen kunnen zich voordoen? Transparante beitsen bevatten weinig pigment en laten dus in zekere mate zonlicht door. Zorg dan zeker dat je de juiste houtverf voor de juiste toepassing gebruikt. Want er zit in houtverf buiten en binnen wel wat verschil. De kans is hierdoor heel groot dat een afsluitende hoogglans lak na een aantal maanden gaat afbladderen.


En als je eenmaal een afsluitend systeem hebt toegepast, kun je niet meer terug naar een open systeem. Dit kan alleen door alle verflagen te verwijderen.

Denk hierbij aan schuttingen, schuren, vlonders of tuinmeubelen. Het kan hier bijvoorbeeld belangrijk zijn dat de buitenbeits uv-bestendig of sterk waterafstotend is. Gebruik buitenbeits om de levensduur van je tuinhout te verhogen. Je kunt hiermee bijvoorbeeld je tuinmeubelen, schutting of schuurtje behandelen.


Denk eraan het hout eerst voor te behandelen door het goed te reinigen en licht op te schuren voordat je gaat beitsen. Rambo helpt klussers met het langdurig beschermen van hun houtwerk. Met nieuwe producten, adviezen en vooruitstrevende innovaties.


Bij Lak , olie en was die transparant zijn zal het belangrijker zijn om je hout mooi op te schuren. Bij lak en beits die niet transparant zijn is dit van minder belang voor het uiterlijk van het hout. Tuinmeubelen kun je behandelen met lak , beits of olie. Lak vormt een laagje over het hout.


Daardoor is het hout beter bescherm maar de lak kan ook barsten of brokkelen en dat ziet er niet uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts