donderdag 29 maart 2018

Eiken tafel grey wash maken

Groot aanbod eiken tafels tegen scherpe prijzen. Bestel nu met snelle levertijd. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Zoek naar eiken tafels op de nieuwe KensaQ.


Eiken tafel grey wash maken

Kies bijvoorbeeld voor een wash van Abbondanza Taupe of Loam, of gebruik verniswas Taupe. Op het tafelblad op de foto hieronder (was een tafel in kersenkleur) is gewerkt met een wash van Linen en Driftwood. Riet en Lloyd loom stoelen vergrijzen.


Ook riet kun je vergrijzen met een wash van krijtverf. Hoe maak ik zelf een grey wash ? Zelf kan jij ook een grey wash maken ! Als je zo min mogelijk tijd aan de greywash wilt besteden kan je natuurlijk ook een kant-en-klare greywash bij de bouwmarkt kopen, maar het zelf maken van een grey wash is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens leerzaam. Deze zijn nu blank van kleur, onbewerkt en ik wil deze omtoveren in een lichte grijze wassing. Deze familie koos voor een ‘ grey wash ’ behandeling van hun salontafel, eetkamertafel en halspiegel. De woning werd totaal gerenoveerd en ook het interieur: ‘Interieur 2. Bij greywash- en whitewash behandelingen worden eerst alle laklagen zorgvuldig verwijderd.


Deze rechthoekige eetkamertafel is 2centimeter lang en centimeter diep. Het tafelblad is uitgevoerd in MDF met een dun laagje eikenfineer. Het eikenfineer heeft een greywash, waardoor de tafel een grijsachtige look krijgt.


Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white- wash , grey - wash of black- wash. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak. Kijk op de pagina behandelingen voor meer informatie hierover. Donkere meubels licht of white wash maken is de moeite waard!


Eiken tafel grey wash maken

Het verandert je interieur direct. Bekijk ons stappenplan hoe je donker hout kunt whitewashen. Als je begint met meubels white wash maken die van behandeld hout zijn gemaakt, dan moet je eerst de oude verf of vernislaag er af krabben.


Het meubel vervolgens goed reinigen en vetvrij maken , en licht opschuren. Daarna kun je kiezen voor verschillende methoden: kalkwas, verniswas, krijtverf of kalkpasta. White wash meubels met kalkwas bewerken. Wil je van oude meubels mooie moderen white wash meubels maken met kalkwas? Let er dan op dat kalkwas het meest geschikt is voor houtsoorten met een open nerf, waaronder verschillende zachte houtsoorten of eikenhout.


Heb je meubels van hardhout met een dichte structuur dan kan men beter geen kalkwas. Een onbehandeld eiken tafel en dressoir. Dus ben net als Anoniem dec. Vergelijk alle prijzen van Tafel Eiken en bespaar tot.


Voor een echte eye-catcher in jouw interieur is een volledig eiken eetkamerset van Woodville een aanrader. Hierdoor zorg je ervoor dat één geheel is en perfect past bij jou interieur. Uiteraard kan je ook kiezen voor alleen een eiken tafel of steigerhout tafel.


Wil jij dat we speciaal voor jou aan de slag gaan? Het woonprogramma Oderzo is een prachtig woonprogramma met een stijlvolle uitdtraling. De combinatie van de gebruikte houtsoort eiken , in de mooie kleur Grey Wash , de strakke lijnen en de gestileerde metalen handgrepen geven Oderzo haar eigen karakter. Met dit woonprogramma kun je je eigen comfortabele sfeer in huis creëren. Een teak tafel kan heel erg goed tegen bijvoorbeeld water, koffie etc.


Indien er toch kringen zijn ingetrokken eventjes met wat schuurpapier licht opschuren en klaar. Groene zeep is ook een prima middel voor teak tafels ! Zo nu en dan een sopje maken en je tafel verkleurd bijna niet en is makkelijk in het onderhoud. Voor het tafelblad kan een keuze worden gemaakt uit kleuren wash behandelingen namelijk Black- Grey - of Whitewash. De wash behandeling is waterafstotend. Bij aflevering van de tafel wordt het blad los van het onderstel geleverd.


Eiken tafel grey wash maken

We maken de tafels met een robuuste boomstam rand of met een rechte rand. Naar wens is er een extra behandeling mogelijk. De tafels zijn standaard geschuurd en onbehandeld.


De volgende opties zijn mogelijk. Ik heb een massief grenen houten tafel die nog voorzien is van een oude dikke laklaag. Eiken Tafel Grey Wash Maken Gewone Teak Grey Wash Kastje Verkocht catalogus van galerij in een post betreffende eiken tafel grey wash maken.


Stoere eet tafel en salon tafel grey wash van sanders-meubelstad wooon. Omschrijving tafel gemaakt van een eiken boomstam blad die behandeld is met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts